Territorial

L'Olot cau a Figueres en un partit fosc

Copa Catalunya. El Cornellà serà un dels dos equips de segona B que quedaran vius en la competició per la derrota per la mínima dels garrotxins

Només dos equips de segona B continuaran vius en la tercera eliminatòria de la copa Catalunya. La tanda de penals va decidir l'eliminatòria entre el Cornellà i el Prat després d'un partit que va acabar sense gols i en què una aturada de Marcos en el quart torn va acabar decidint. L'Olot, l'altre equip de la categoria de bronze que jugava ahir, va caure per la mínima contra el Figueres, mentre que el Vilafranca jugarà contra el guanyador del Reus-Lleida d'avui, després de classificar-se en un partit igualadíssim a Castelldefels.

No va estar encertat el conjunt de Jordi Roger en un xoc força mogut en l'inici. El Prat gairebé no va generar ocasions en tot el matx i va ser el Cornellà el que va gaudir de les millors. Enric va tenir la més perillosa en el primer temps, hàbilment resposta per Elhadji, però en el segon va ser quan el Cornellà va tenir les oportunitats més destacades. Dani Martí va perdonar quan ho tenia tot a favor només sortir dels vestidors i, a vuit minuts del final, David hagués pogut evitar els penals, però la seva rematada amb el cap es va trobar amb el pal. Finalment, des dels onze metres [a la copa Catalunya no hi ha pròrroga], Sascha, en el quart intent, es va trobar amb l'aturada de Marcos que va classificar el Cornellà. Els verds es trobaran amb el guanyador de l'Europa-Júpiter de dimarts.

Una sorpresa

El Figueres es va desfer de l'Olot i jugarà la tercera ronda de la copa Catalunya el cap de setmana que ve contra el guanyador del Cerdanyola-Palamós, que també es disputa avui. Els d'Edu Vílchez van aconseguir superar el conjunt garrotxí gràcies a un gol de Pedro en el tram final del partit (83'), quan tot semblava que es decidiria l'eliminatòria a la loteria dels penals. L'extrem de la Unió, que va culminar amb un xut ajustat al pal un contraatac conduït per Quimo, va treure el màxim rendiment d'una de les poques ocasions que hi va haver en un enfrontament molt tàctic en què els dos equips es van mostrar sòlids en defensa i no van trobar la manera de trepitjar l'àrea rival amb perill.

El Vilafranca tampoc no ho va tenir fàcil per acabar amb el Castelldefels als Canyars. El partit va ser molt igualat i tots els gols van arribar en un primer temps elèctric. Santi Triguero va inaugurar el marcador aprofitant una centrada per baix de Sergi Moreno, gairebé només començar el partit. Però els grocs van empatar per mitjà de Jairo assistit per Romero, tot i que la reacció va ser immediata, perquè Casas va fer el gol de la victòria cinc minuts després. En la segona part, el Castelldefels es va fer un fart de generar perill, però el gol de l'empat no va acabar arribant.

TÀCTIC

El Figueres va aprofitar una de les poques ocasions que va haver-hi en el xoc

IGUALAT

El Castelldefels es va fer un fart de generar ocasions en el tram final del partit
Ahir
Castelldefels-Vilafranca
1-2
0-1 (7') Triguero, 1-1 (30') Jairo, 1-2 (36') Aitor Casas
Prat-Cornellà
0-0 (4-5)
Figueres-Olot
1-0
1-0 (83') Pedro
Avui
Cerdanyola-Palamós
19.30
Reus-Lleida
20.00
Demà passat
Júpiter-Europa
19.00 h
Rubí-Sant Andreu
19.30 h*
*En l'eliminatòria següent: Reus/Lleida-Vilafranca Cornellà-Europa/Júpiter Figueres-Cerdanyola/Palamós Exempt: Rubí/Sant Andreu
Es jugarà la setmana vinent i, un cop superada, entraran els equips de segona divisió A: Llagostera, Sabadell, Girona i Barça B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)