Territorial

El campió amenaça d'escriure el mateix guió

Copa Catalunya. L'Europa domina el partit i es planta en la tercera eliminatòria. El Rubí, exempt, jugarà la quarta havent derrotat el Sant Andreu al final

L'Europa continua amb l'idil·li històric que manté amb la copa Catalunya i ja és en la tercera eliminatòria, en què un equip de segona B, el Cornellà, l'espera. Ahir va dominar i va derrotar el Júpiter 0-2 en un duel en què en la primera part ja podria haver guanyat per més d'una diana de diferència. En l'altra eliminatòria, el Rubí va salvar en els últims instants un partit que se li havia posat molt costa amunt. Al final, un gol en el minut 86 de Max va posar fi a la il·lusió del Sant Andreu.

Havia passat mitja hora en el partit a la Verneda, i l'Europa ja havia estavellat tres pilotes al travesser. Fran Bea, dues vegades, i Nils van tenir a les seves botes l'ocasió d'inaugurar el marcador, però la pilota sempre va trobar la fusta. Poc després, quan s'albirava el descans, Rita sí que va aconseguir batre Unzué en una passada a l'espai servida per Cano.

En la segona part, el partit es va igualar molt més, i el Júpiter va aconseguir frenar els atacs dels primers minuts de l'Europa, però com més tranquil estava el matx, va decidir una individualitat. Abel Rita, en un impressionant driblatge, va fer el 0-2 i aleshores el partit va començar a morir. Tot just abans de ser substituït, l'exdavanter de la Pobla va estavellar el quart de la tarda al travesser.

‘In extremis'

El Rubí va haver de patir molt per desfer-se del Sant Andreu, perquè l'equip de Manolo Márquez guanyava 1-2 quinze minuts abans del final.

I això que el Rubí va començar avançant-se només sortir del descans. En la primera part, les ocasions van estar prou repartides: més en l'inici per als quadribarrats, més cap al final per als vallesans. Però en el segon temps, el partit no parava de girar. El Sant Andreu va empatar set minuts després del gol de Cañaveras gràcies a Hugo Fernández i poc després Yagüe va ser murri rematant un rebuig de Juanmi. En el minut 75, Kiki va igualar l'enfrontament des dels onze metres i quan tot semblava que el partit aniria als penals, el Rubí va colpejar definitivament. Max va rematar a boca de canó un nou servei de córner que classifica per als quarts de final –el guanyador quedava exempt de disputar la tercera eliminatòria– el conjunt de Julià Garcia.

Ahir
Júpiter-Europa
0-2
0-1 (34') Rita. 0-2 (66') Rita.
Rubí-Sant Andreu
3-2
1-0 (47') Cañaveras. 1-1 (55') Hugo Fernández. 1-2 (59') Yagüe. 2-2 (75') Kiki, de penal. 3-2 (86') Max.