El Gavà s'endú la copa

Copa Baix Llobregat. Després de superar el Cornellà i el Santfeliuenc, els de Juanma Pons es van proclamar campions en vèncer a la final el Santboià de primera catalana

El Gavà es va proclamar campió de la primera edició de la copa Baix Llobregat després de derrotar en la final el Santboià. Per altra banda, en els partits jugats abans de la final, l'Hospitalet va vèncer el Cornellà en el partit pel tercer i el quart lloc i el Prat va superar el Santfeliuenc i va quedar cinquè.

En la final, el partit va tenir un inici boig amb tres gols en tres minuts, i en l'intercanvi de cops el Gavà va ser el que en va sortir beneficiat. Primer, Iu Ranera va avançar els blaugrana amb un xut des de fora de l'àrea (10') i, tot i que Raúl Cortezón va aconseguir empatar un minut més tard, els de Juanma Pons es van tornar a posar al davant just després amb una diana de l'exjugador del Santboià Niko Kata (13'). Després dels gols, el partit va baixar de ritme, però el Gavà va continuar dominant. Fruit d'aquest domini, tot i que Raúl Cortezón va estar a prop de fer l'empat amb un xut al pal (19'), Cano va fer el tercer en el 23' i va deixar la final gairebé vista per a sentència.

Després de la represa, amb un munt de canvis per cada equip, la història va continuar igual i el Gavà va seguir imposant la seva major qualitat. Raíllo, jugador a prova amb els blaugrana després de no convèncer el Badalona, va anotar el quart després d'una bona jugada individual. A les acaballes, i ja amb el partit sentenciat, els de Juan Camilo van escurçar distàncies gràcies a un gol de penal de Joel Martínez (81'). Però, com en l'inici del partit, la resposta del Gavà no es va fer esperar i Felipe Vega va fer el cinquè un minut després. Així, els de Juanma Pons es van proclamar campions de la primera edició de la copa Baix Llobregat.

SANTBOIÀ: Jaume Albert, Kilian, Cárdenas, Àlex Ruiz, Dani Acosta, Carlos Martínez, Camacho, Buba, Luis Gaudioso, Raúl Cortezón i Josele. GAVÀ: Èric (Aguilar, 46'), Joel (Cifu, 64'), Dani Iglesias (Èric Pujol, 46'), Cazorla (Hobbs, 46'), Jaime, Pla, Iu Ranera (Cervantes, 46'), del Moral, Niko Kata (Raíllo, 46'), Cano (Chirri, 46') i Felipe Vega. GOLS: 0-1 (10') Iu Ranera. 1-1 (11') Raúl Cortezón. 1-2 (12') Niko Kata. 1-3 (23') Cano. 1-4 (58') Raíllo. 2-4 (81') Joel Martínez (p). 2-5 (82') Felipe Vega. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: A Chirri, del Gavà.