Una ‘maneta' per aixecar el teló

Autoritat potablava. El Morell paga la seva condició de debutant a tercera i cau golejat per un Prat efectiu

L'històric partit que el Morell va disputar ahir contra el Prat, que és el primer dels blaus a tercera divisió, va acabar amb una golejada en contra. El conjunt de Joan Anton Pallarès va pagar la seva condició de nouvingut i va veure com l'equip visitant, molt efectiu, li etzibava una maneta. Els de casa, minvats al darrere per les baixes de Martí i Jusi, ja anaven perdent 0-3 a la mitja hora de partit. Ignacio, aprofitant una badada defensiva, va obrir la llauna en el minut 7; Nacho del Moral va fer el segon en el 23', executant una falta directa, i el tercer va ser obra de Sascha, que va lluitar una pilota i va aprofitar la manca de contundència al darrere per batre Miki.

La mala tarda del Morell continuaria després de la represa, ja que Aitor Lario, amb una rematada de cap, va marcar el quart gol, mentre que Jordi Sánchez va rubricar-ho amb el cinquè quan faltava un quart d'hora en culminar un contraatac.

EL MORELL: Miki, Pato, Óscar, Sangrà, Àngel (Borja, 68'), Adri (Julvé, 46'), Xavi Jaime (Oribe, 46'), Giralte, Samu, Roca i Sardà. EL PRAT: Toni Teixeira, Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede Bessone, Putxi, Ignacio, Jaime, Sascha (Jordi Sánchez, 52'), Javi Lara (Rovira, 68') i Nacho del Moral (Ferri, 66'). GOLS: 0-1 (7') Ignacio. 0-2 (23') Nacho Del Moral. 0-3 (29') Sascha. 0-4 (69') Aitor Lario. 0-5 (75') Jordi Sánchez. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Als locals Pato i Samu; i als visitants Toni Teixeira, Ricarte i Javi Lara. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.