Una avaria en l'enllumenat fa suspendre el Munta-Gavà

3a divisió. El matx va quedar aturat en el descans, amb un 1-1 en el marcador

MUNTANYESA: Tato Burgada, Fran, Pere Segarra, Dowi, Aleix, Rubén, Toni, Uri Escabrós, Joshua, Pedro i Velillas. GAVÀ: Eric, Joel, Jaime, Eric Pujol, Cazorla, Pla, Del Moral, Iu Ranera, Felipe Vega, Kata i Cano. GOLS: 1-0 (31') Pere Segarra. 1-1 (37') Del Moral. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: Als locals Aleix, Pedro i Velillas, i als visitants Jaime i Kata. T.V.: Cap. COMENTARI: La segona part del Muntanyesa-Gavà s'haurà de jugar en una altra data, ja que un curtcircuit en dues torres d'il·luminació al municipal de la Trinitat Vella –la Munta hi juga temporalment mentre instal·len la nova gespa a Nou Barris– va fer inviable el joc. El matx, doncs, es va suspendre en el descans, amb un 1-1 en el marcador. Els dos gols van ser força similars, ja que tant Pere Segarra (31') com Del Moral (37') van aprofitar una jugada enrevessada per macar.