2a divisió FEF

Deu onzes simptomàtics

2a divisió B. En la primera jornada de lliga va quedar palès quins equips iniciaven projecte nou i quins no: a l'Hospi van jugar dotze jugadors nous, mentre que al Reus i la Pobla només quatre

Els seguidors de la meitat dels clubs catalans de segona B tindran feina les setmanes vinents a familiaritzar-se amb la cara dels jugadors del seu equip. Aquest ha estat un estiu de canvis en bona part del territori i les alineacions en el primer partit de lliga en són una molt bona mostra. A l'estadi municipal de l'Hospitalet, per exemple, només dos dels catorze jugadors que va utilitzar Martí Cifuentes –Aleix i Carreras– militaven la temporada passada al club de la franja vermella. Una dada que tampoc no és estranya, ja que enguany s'ha començat un projecte de cap i de nou amb Martí Cifuentes i no queda gairebé ningú de la campanya passada. El que va passar a La Murta de Xàtiva amb l'alineació del Badalona va ser gairebé calcat. En el cas dels escapulats, que també han viscut un estiu de canvis tot i la continuïtat de tècnic, només hi ha dues diferències: el resultat –una victòria– i el fet que debutessin onze jugadors en lloc de dotze.

Quatre conjunts que també s'han renovat de forma molt important són el Sabadell, el Lleida Esportiu, l'Espanyol B i l'Olot. El cas més destacat és el dels arlequinats, que en el seu primer partit a Elda (2-2) van jugar amb deu homes arribats en aquest mercat d'estiu. El tècnic del Lleida, per la seva banda, va fer debutar nou jugadors que, tot i generar força ocasions de perill, van ser incapaços d'obrir la llauna i van acabar sucumbint contra un Espanyol B molt renovat també –van jugar vuit homes nous, una xifra idèntica a la de l'Olot. En aquest aspecte, el cas més curiós és el de la Pobla, que ha fet un grapat d'incorporacions aquest estiu però en la primera jornada va presentar una alineació molt familiar. D'entrada, Martín Posse només va fer debutar Jordi Calavera i Espasandín, i després van entrar al camp Víctor i Acosta. Diferent és el cas del Reus, que també va utilitzar només quatre jugadors nous, però que aquest estiu ha apostat per mantenir una gran part del bloc. La política de fitxatges del Reus s'assembla més a la del Cornellà, que va fer debutar cinc homes en el primer partit de lliga contra el Barça B. Els blaugrana, precisament, també mantenen una part important del bloc del curs passat, més alguns juvenils. Amb tot, Gerard López va fer jugar sis jugadors nous.

L'HOSPITALET (12)
En l'onze inicial
9
Víctor Ibáñez, Óscar Sierra, Savall, Bigas, David Medina, Ton Alcover, Raúl Torres, Iván Guzmán i Xavi Puerto
Canvis
3
David López, Miki Muñoz i Ruibal
BADALONA (11)
En l'onze inicial
9
Morales, Akrong, Perona, Rubén Canelada, Maestre, David Jiménez, Eugeni, Morgado i Xavi Civil
Canvis
2
Olmeda i Javi Rodríguez
SABADELL (10)
En l'onze inicial
9
Craviotto, Alcañiz, Agustín, Valentín, Del Val, Pirulo, Batanero, Marc Fernández i Álex Cortell
Canvis
1
Osado
LLEIDA (9)
En l'onze inicial
7
Crespo, Óscar Rubio, Toño Vázquez, Colinas, Diego Suárez, Marc Martínez i Doncel
Canvis
2
Manu Onwu i Óscar Vega
ESPANYOL B (8)
En l'onze inicial
5
Lluís López, Robert Simón, Dalmau, Álex Serrano i Lucas Porcar
Canvis
3
Carles Soria, Ripoll i Rufo
OLOT (8)
En l'onze inicial
7
Jose, Prior, Luismi, Eric Reverter, Eric Vilanova, Gato i Sergio
Canvis
1
Marcel Serramitja
BARÇA B (6)
En l'onze inicial
3
Tarín, Quintillà i Ros
Canvis
3
Aitor Cantalapiedra, Enguene i Godswill
CORNELLÀ (5)
En l'onze inicial
4
Marcos, Ñoño, Lulu i Fran Piera
Canvis
1
Lucas Gafarot
LA POBLA DE MAF. (4)
En l'onze inicial
2
Jordi Calavera i Espasandín
Canvis
2
Víctor i Acosta
REUS (4)
En l'onze inicial
2
Alberto Benito i Ángel Martínez
Canvis
s
David Haro i Fernando - Jugadors que el curs passat no eren a l'equip en el segon tram de temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)