Llagostera

“Mereixíem puntuar”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Minuts després del gol d'Abel que significava la derrota del Llagostera a l'Anxo Carro contra el Lugo, Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació desplaçats fins a Galícia per valorar la dolorosa derrota dels seus jugadors. “Ha estat molt injust. És una jugada d'encert des de fora de l'àrea, una individualitat, però el futbol és així d'injust. Mereixíem puntuar, ja que hem fet mèrits suficients per empatar”, comentava l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que es lamentava de la mala sort en la jugada del gol i l'errada del col·legiat: “Abans del gol ens havia de donar un córner, però ha marcat servei de porteria. Després ha arribat la injustícia en l'afegit.”

Sumar el primer punt de la temporada, i fora de casa, era un rèdit que l'expedició llagosterenca firmava a mesura que el partit es desenvolupava: “El punt era bo perquè era fora de casa. Sempre és positiu puntuar i l'equip agafa confiança. I és que, el més just vist el partit era l'empat, pels mèrits dels dos conjunts”, va explicar el tècnic d'Arenys de Mar, que com a lectura positiva es quedava amb el rendiment dels seus jugadors i la feina feta damunt el terreny de joc: “Em quedo amb el treball de tots, tant físic com tàctic. A més, hem tingut més mobilitat en la línia ofensiva per intentar tenir ocasions clares de gol. Defensivament hem estat més que correctes i no hem d'oblidar que el Lugo és un equip molt perillós que disposa de jugadors molt bons com Pablo Caballero, que fa anar de corcoll tots els seus marcadors”, afegia Alsina.

El conjunt gallec va dominar la possessió de l'enfrontament i va fer treballar l'equip llagosterenc. Aquesta premissa ja era sabuda per la plantilla dirigida per Oriol Alsina, que va intentar adaptar-se a aquestes circumstàncies per defensar bé i sorprendre en alguna acció de perill prop de l'àrea rival. “Coneixíem la manera de jugar del rival i hem intentat contrarestar-ho. En la primera part hem tingut alguna mancança però en la segona hem millorat. El segon temps ha estat molt igualat i potser ens ha faltat una mica de velocitat per crear més perill”, sentenciava Oriol Alsina, que pel que fa als canvis condicionats durant el matx de Chus Herrero i Emilio Sánchez va dir: “Chus té un cop important a la cuixa i no ha pogut continuar i Emilio, una contusió al cap. A l'hospital es farà les proves pertinents, esperant que no sigui res.”

LA DESGRÀCIA

“Ha estat molt injust. És una jugada d'encert, ens han batut per una individualitat”

EN POSITIU

“Em quedo amb el treball de tots, tant com físic i tàctic. Hem tingut més mobilitat”

IGUALTAT

“El segon temps ha estat igualat i potser ens ha faltat una mica de velocitat en atac”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)