El Gavà enllesteix el partit en l'últim alè

En el minut 91. Un gol de Raíllo en el temps afegit va permetre als blaugrana vèncer un Cerdanyola ordenat

El Gavà va acabar la segona jornada amb una alegria amb què ja gairebé ningú no comptava, ja que el conjunt del Baix Llobregat va imposar-se al Cerdanyola amb un gol de Raíllo en l'últim minut. Abans, els dos equips van protagonitzar un enfrontament molt disputat i amb poques ocasions, com sol ser habitual en aquest moment de la temporada. Els de casa, això sí, van tenir un pèl més la iniciativa, i ja en el primer temps van avisar amb una rematada de Cano que va acabar al travesser (43'). En la segona part, la tònica va continuar. I, quan ja es flairaven les taules, va aparèixer Raíllo, que va caçar una pilota penjada a l'atac i va batre Pociello. El Gavà, que encara està pendent d'acabar de disputar el primer partit contra la Munta, ajornat en el descans, va obtenir el primer triomf de la temporada.

GAVÀ: Alcaraz, Joel, Jaime, Dani Iglesias (Eric Pujol, 67'), Cazorla, Pla, Raíllo, Iu Ranera (Cervantes, 83'), Vega (Del Moral, 74'), Kata i Cano. CERDANYOLA: Pociello, Pitu, Victor Duran, Aitor, Barriendos, Juli, Sergio Ginés, Turu, Javi Sánchez (Daisuke, 68'), Eric Blasco (Raúl Abad, 80') i Diego. GOLS: 1-0 (91') Raíllo. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als locals Javime, Cazorla, Raíllo, Vega i Cano; i als vistiants Victor Duran i Turu. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.