Llagostera

“Sabíem que el Llagostera seria un rival dur i pacient”

Luis Milla Entrenador del Lugo

L'entrenador del Lugo, Luis Milla, es va estrenar davant la seva nova afició amb una victòria patida en el temps afegit. L'exjugador i exseleccionador espanyol del combinat sub-21 va ser molt objectiu en la valoració de l'enfrontament, sabedor que en un gol en l'últim sospir en moltes ocasions hi influeix el factor individual: “El Llagostera ha fet un partit seriós i crec que el més just hauria estat l'empat. Gràcies a una acció individual d'Abel hem pogut sumar els tres punts. Evidentment, ha estat determinant”, comentava l'entrenador del conjunt gallec, que afegia: “El partit ha estat molt complicat i hem hagut de treballar de valent. Sabíem que el Llagostera seria un rival dur i pacient i ens ha costat fer-li mal.”

Gràcies a l'empat en la primera jornada i la victòria in extremis contra els llagosterencs, el Lugo ja suma quatre punts i es manté invicte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)