Nàstic

D'entrada, fortalesa mental

Nàstic. L'equip tarragoní ha començat la lliga amb dues remuntades en el tram final dels enfrontaments, clau per carregar el dipòsit dels punts i, sobretot, de la confiança

L'arrencada de la lliga del Nàstic ha servit per demostrar, sobretot, la fortalesa mental de l'equip de Vicente Moreno. Dues reaccions contundents en les dues primeres jornades li han servit per sumar quatre punts i per guanyar confiança, assoliments importants per a un equip que busca la consolidació en la categoria en una temporada que serà molt llarga. El fet que en els dos primers partits, al Nou Estadi contra l'Albacete i diumenge al camp del Tenerife, Moreno hagi confiat sobretot en els jugadors de l'ascens i que, de moment, deixi la majoria dels fitxatges fora de la convocatòria o a la banqueta, és el que explica que l'equip mantingui la inèrcia positiva i el caràcter guanyador de la gran campanya passada, amb el títol de lliga i l'ascens en la primera oportunitat. La idea del tècnic valencià en la primera fase de la lliga és aprofitar l'embranzida de la temporada passada i la compenetració del grup, sobretot pel que fa a aspectes tàctics i a l'estratègia, per acumular tants punts com sigui possible des de l'inici. I, de mica en mica, anar introduint els fitxatges de l'estiu per tal que vagin fent créixer més l'equip. L'aposta, de moment, li està sortint rodona.

De totes maneres, Moreno alerta que quan es juga amb foc no sempre se surt victoriós, ja que el marge d'error és petit. “Veig l'equip fort mentalment, i això és important, però aquestes remuntades es donen poques vegades, i qui sap si ja hem cobert la quota. No podem donar aquests avantatges, ja que la victòria hauria pogut ser per a qualsevol dels dos equips”, deia l'entrenador del Nàstic després del partit del seu equip a Tenerife, en què Pablo Marí (65') i Jean Luc (84') van capgirar el gol del local Choco Lozano (49'). Set dies abans, al Nou Estadi, l'Albacete va veure com els gols de Xavi Molina (87') i Marcos (94') neutralitzaven el 0-2 amb què s'havia situat en la segona part.

LA CONTINUÏTAT

El Nàstic, amb molts jugadors de l'ascens com a titulars, manté el caràcter vencedor

TOC D'ALERTA

Moreno avisa que les remuntades es donen poc i que no es pot concedir avantatge al rival

Entrenaments pendents de la nova gespa

El duel català de dissabte a la tarda contra el Girona servirà per estrenar la nova gespa col·locada al Nou Estadi. La vella, molt malmesa i sense possibilitat de recuperació, va haver de ser canviada després de nou anys d'ús. L'equip tarragoní s'entrenarà avui i demà al matí a Salou, i dijous i divendres ho farà a les instal·lacions del Nou Estadi. La idea és que llavors els jugadors ja puguin trepitjar la nova superfície i fer la sessió de divendres a porta tancada dins l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)