Territorial

Comença la cursa pel gran taquillatge

Copa. Quatre catalans inicien el camí d'una competició que, havent passat tres fases, té com a premi jugar contra un primera europeu

La quarta eliminatòria és el gran i realista objectiu de la copa per als equips de segona B i tercera divisió que la disputen. Avui, el Sabadell, el Reus, el Lleida i l'Ascó inicien la primera fase amb l'objectiu de passar aquestes tres primeres eliminatòries i veure's les cares contra un primera divisió que jugui a Europa. Arribats a aquest cas, correrà el cava, perquè els grans taquillatges que deixen aquests partits solucionen mitja temporada als clubs modestos, d'acord amb les engrunes que deixen els d'elit.

El primer escull és a partit únic i deixa un partit entre catalans, el que disputaran el Reus i l'Ascó a la capital del Baix Camp. Natxo González va confirmar ahir que jugarà el sancionat en la lliga (per expulsió contra l'Espanyol) David Haro per enfrontar-se amb un Ascó que arriba en mal moment després de la derrota contra el Figueres. El Reus, tot el contrari, va esvair els dubtes institucionals i va començar la primera jornada amb una victòria contundent contra el filial blanc-i-blau (3-1).

Catalans i valencians

Els dos equips restants del territori que jugaran aquesta primera fase són el Sabadell, que se les haurà amb el Castelló; i el Lleida, que jugarà contra l'Hèrcules.

Miguel Álvarez ha convocat tota la plantilla per al xoc i el tècnic no té intencions de fer una revolució en l'alineació, ja que als arlequinats els interessa especialment anar passant de fase per motius econòmics. Al davant tindran un equip que juga en la tercera divisió valenciana i que està dirigit per Ramon Maria Calderé a la banqueta i per l'exentrenador vallesà Ramón Moya als despatxos.

El Lleida viurà un altre xoc d'altura contra el sempre exigent Hèrcules, que va convocar tota l'artilleria per viatjar a la Terra Ferma. La gespa del Camp d'Esports és el principal handicap per als homes d'Idiakez, que contra l'Hospi es van refer de la relliscada de la primera jornada contra l'Espanyol B (1-0).

1a ELIMINATÒRIA
(avui, a partit únic)
Sabadell - Castelló (20 h) Reus - Ascó (20.30 h)
Lleida - Hércules (21 h) * Hi ha 15 partits més entre equips de segona B i tercera. Hi ha sis equips exempts més però cap de català.
2a ELIMINATÒRIA
(9/09, a partit únic)
-
El vencedor del Sabadell-Castelló jugarà al camp del Racing de Ferrol, exempt de la primera fase. - El vencedor del Reus-Ascó jugarà al camp del guanyador del Condal-Arandina. - El vencedor del Lleida-Hèrcules jugaran a casa contra el vencedor del Guijuelo-Pontevedra. - A més, hi haurà els partits entre els equips de segona A, entre els quals el Llagostera-Albacete i el Nàstic-Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)