Llagostera

El primer es resisteix

Novetat. El Llagostera és l'únic equip de segona A que no ha marcat cap gol en les dues primeres jornades de lliga, un fet inèdit en el club blaugrana els últims anys. Tot i això, els d'Alsina són optimistes

El Llagostera ha començat la lliga de la pitjor manera possible, amb dues derrotes en els dos primers partits. Si bé és cert que entre la primera desfeta a casa contra l'Osasuna (0-2) i la segona a Lugo (1-0, amb un golàs in extremis) l'equip blaugrana va evidenciar una millora substancial, la classificació també diu que el conjunt dirigit per Oriol Alsina encara no s'ha estrenat en el caseller –el Bilbao Athletic i el Tenerife són els altres dos equips sense cap punt–. A més, el Llagostera és l'únic equip de segona A que no ha estat capaç de marcar cap gol en els dos primers partits, una situació inèdita en el club blaugrana els últims anys. I és que el Llagostera no s'havia quedat sense fer cap gol en les dues primeres jornades ni en l'etapa a tercera divisió (temporades 2009/10 i 2010/11) ni en la de segona B (2011/12, 2012/13 i 2013/14), ni tampoc la passada, la del debut a segona A (2014/15).

Aquest estiu l'equip de la Costa Brava ha reforçat a consciència la davantera –Benja, Juanto, Chumbi, Giva i Mosquito–, però de moment està faltant la punteria necessària per perforar la porteria rival, una situació que el Llagostera espera revertir ben aviat. Així ho explica Chumbi, titular en els dos primers partits, que treu importància a la sequera golejadora de l'equip en l'inici del campionat.

“Quan has perdut dos partits òbviament et vénen les presses per marcar i guanyar. Creem ocasions, però ens falta encert i, sense gol, no guanyes cap partit. Però això acaba de començar i encara hi ha molts punts en joc, esperem donar moltes alegries aquesta temporada”, diu el davanter murcià, que veu el pròxim partit contra l'Alavés (diumenge a les 17 h a Palamós) com una bona oportunitat per treure's l'espina de cara a gol: “El duel de diumenge és molt important per a nosaltres. A Lugo vam tenir molt mala sort al final, però aquesta derrota ens farà més forts per al futur.” Pel que fa a si prefereix jugar al costat d'un company o d'un altre, Chumbi es mostra obert a tot: “Amb tots hi he jugat bé, si juguem junts amb en Benja ens hem de repartir més el treball d'agafar el pivot defensiu, mentre que si juga en Juanjo ho fa més ell, perquè ja actua clarament a la mitja punta.”

Un mal record

El Llagostera també va acusar una preocupant falta de gol en l'inici de la temporada passada. El conjunt blaugrana, tot i imposar-se 2-0 en la segona jornada contra el Leganés, va estar sis dels primers vuit partits sense veure porteria, i va arribar a acumular un bagatge de cinc gols a favor i quinze en contra al final de la jornada 12 –entremig hi va haver la destitució del tècnic Santi Castillejo (jornada 9), just quan l'equip va entrar en zona de descens–. Un mal precedent que el Llagostera, acostumat sempre a reaccionar, no vol que es repeteixi.

QUE NO ES REPETEIXI

6
jornades
de les vuit primeres va estar el Llagostera sense marcar cap gol el curs passat, el del debut a segona A
2015/16 (2a A)
Llagostera-Osasuna
0-2
Lugo-Llagostera
1-0
0 gols a favor i 3 en contra
2014/15 (2a A)
Las Palmas-Llagostera
2-0
Llagostera-Leganés
2-0
2 gols a favor i 2 en contra
2013/14 (2a B)
Llagostera-Vila-real B
2-0
Huracán-Llagostera
1-1
3 gols a favor i 1 en contra
2012/13 (2a B)
Llevant B-Llagostera
2-1
Llagostera-Ieclà
3-0
4 gols a favor i 2 en contra
2011/12 (2a B)
Llagostera-Ontinyent
1-3
Atl. Balears-Llagostera
2-0
1 gol a favor i 5 en contra
2010/11 (3a)
Llagostera-Palamós
0-1
Masnou-Llagostera
1-2
2 gols a favor i 2 en contra
2009/10 (3a)
Llagostera-Pobla de Maf.
2-0
Santboià-Llagostera
1-1
3 gols a favor i 1 en contra
El Llagostera ha reforçat a consciència la davantera, però de moment li falta punteria

LES REACCIONS

Això acaba de començar i hi ha molts punts en joc. Esperem donar moltes alegries
Chumbi
davanter del llagostera
Quan has perdut dos partits òbviament et vénen les presses per marcar i guanyar. Creem ocasions, però ens falta encert
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)