2a divisió FEF

El protagonista de la jornada

Alberto Varo (la Pobla de Mafumet)

SúperVaro

El porter de la Pobla ha traspassat el límit de l'imaginari amb actuacions impensables per a un porter

La llegenda d'Alberto Varo continua allargant-se amb actuacions més pròpies de la ficció que no pas de la realitat. El porter de la Canonja ha sobrepassat el simple fet de ser una peça important per al seu equip aterrant en el terreny de l'extraordinarietat contínua. Fa uns mesos va ser decisiu en la tanda de penals –aturant i marcant-ne un– contra el Gerena, que va suposar l'ascens; la setmana passada va aturar un penal a Grimaldo (Barça B) en l'última acció del partit (0-0) i diumenge es va superar parant un altre penal i marcant en el temps afegit, a la desesperada, contra el Badalona (1-1). Què li queda, doncs, per fer a un porter? “Alguna cosa tinc preparada”, explica Varo, que fa temps que medita posar-se a llançar faltes. Ja no hi ha res impossible per a ell.

Relat.
El Badalona es va avançar en el minut 48 i tenia el partit relativament controlat, sobretot quan Manu Balda va forçar un penal. La decisió dels escapulats va ser que fos el davanter qui el xutés i no Eugeni Valderrama, que havia jugat amb Varo i hi havia cert temor que el conegués. El porter va aturar el penal amb els peus, però la seva gran actuació no va acabar aquí. Amb 0-1, en el minut 94 va pujar a rematar un córner picat per Tortosa.