3a divisió FEF

Virgili fulmina el Masnou

Encert verd. L'Ascó va vèncer els maresmencs, molt incisius però poc encertats en el primer temps, amb un doblet del davanter del Catllar

MASNOU: Leva, Márquez (Xavi Calvo, 84'), Dani Prieto, Guti, Josevi, Sebas, Pol (Lora, 61'), Mendo, Alabau (Guillem, 75'), Artigas i Mayor. ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga (Munta, 45'), Socías, Joel Coch, Artur Gòdia, Genís, Massana, Llopis (Asier, 82'), Virgili i Bertomeu (De Nova, 73'). GOLS: 0-1 (52') Virgili. 0-2 (90') Virgili. ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Dani Prieto, Josevi, Mayor i Sebas; i als visitants Socías, Munta i Gòdia. COMENTARI: L'Ascó va aconseguir els tres punts de la seva visita al camp del Masnou gràcies a la seva major efectivitat, ja que el conjunt de casa va disposar de nombroses ocasions per marcar però no ho va fer. De fet, en el primer temps, els de Miguel López van fer treballar de valent Sergio López, que va respondre bé. Artigas –per partida doble–, Albabau i Dani Prieto van disposar d'ocasions immillorables per obrir la llauna, però l'encert els va girar l'esquena. En el segon temps, l'Ascó, i concretament Albert Virgili, va tenir tota l'eficiència que li havia faltat al Masnou. Així, Virgili va batre Rafa Leva amb un bon xut des de la frontal en el minut 52. Poc després, el mateix atacant gairebé fa el segon, però aquesta diana no arribaria fins al temps afegit, quan va robar-li la pilota a Rafa Leva i el va batre a plaer, sentenciant un Masnou insistent però més apagat en la segona part.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)