3a divisió FEF

Cazorla salva el líder en l'últim minut i de penal

Empat agònic. Moreno avança el Vilafranca en l'afegit però el central del Gavà converteix l'empat a segons del final en una acció més que dubtosa i que va indignar el degà penedesenc

El Gavà ja no ocupa en solitari el lideratge de la classificació després de concedir un empat contra el Vilafranca. El xoc es va decidir en l'últim sospir i en una acció que va portar cua. El penal que va convertir Cazorla va arribar per unes mans involuntàries que els jugadors i el cos tècnic del degà penedesenc van protestar molt. Als visitants se'ls va escapar l'oportunitat de fer un salt en la classificació tot i que es van avançar en el 92'.

La primera part no va tenir res a veure amb la segona, ja que els dos equips es van respectar massa en els instants inicials. Gairebé només va haver-hi una ocasió clara, la de Cristian del Moral en un contraatac respost a baix per Miguel Ramos.

En la segona part, el partit es va revolucionar. El Gavà va dur el comandament i va generar ocasions sense parar. Raíllo, Felipe Vega i Niko Kata van trobar-se amb un inspirat Miguel Ramos. En el tram final, els visitants van acabar assetjant més la porteria rival, motiu pel qual van anotar el que semblava el gol de la victòria en una centrada de Casas rematada per Moreno (92'). Acte seguit i a la desesperada, el Gavà va enviar una centrada a les mans, involuntàries, d'un defensa, i l'àrbitre va xiular penal. Cazorla va fer la resta i el Gavà va sumar un punt i va fer-ne restar dos al Vilafranca.

LES REACCIONS

GAVÀ: Eric; Joel, Cano, Pujol, Cazorla, Pla (Cervantes, 80'), Raíllo, Iu Ranera, Felipe Vega (Sergio Iglesias, 74'), Niko Kata i Del Moral. VILAFRANCA: Miguel Ramos; Marc Durán, Marcos Gudies (Aitor Casas, 58'), Fontanils, Joan Castillo, Medina, Bueno (Bermnat, 78'), Oribe (Gestí, 71'), Moreno, Merchan i Santi Triguero. GOLS: 0-1 (92') Moreno. 1-1 (93') Cazorla, de penal. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Als locals Cano, Cazorla, Pla, Iu Ranera i Niko Kata; als visitants Albarran, Fonta, Medina, Oribe, Triguero i Aitor. PÚBLIC: Mig miler d'espectadors aproximadament a La Bòbila.

GAVÀ 1

Hem vist accions d'aquest tipus recentment i no es xiula penal. Un ja no sap ni què pensar
Iván Moreno
entrenador del vilafranca

VILAFRANCA 1

El penal ho era perquè l'àrbitre l'ha xiulat. Si era just o no, les imatges ho diran
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)