3a divisió FEF

Marc Sellarès (el Morell) torna a una convocatòria

3a divisió. El davanter té el permís per tornar a una categoria amateur i podria jugar uns minuts avui (17 h) contra el Peralada

Marc Sellarès podria tornar avui mateix als terrenys de joc per primera vegada després d'haver superat un càncer testicular. El davanter ha entrat en la convocatòria del Morell en el partit que avui disputarà el filial del Reus contra el Peralada.

Sellarès ha aconseguit el permís per tornar a jugar en una categoria amateur (després d'estar registrat com a professional a segona B) i podria tornar a jugar avui mateix. El davanter no es veu capaç d'aguantar tots els minuts del partit, però està disponible per ajudar l'equip sortint de suplent. Havent recuperat Sellarès, el Morell només té les baixes de Jusi i Martí, que encara no estan del tot recuperats de les lesions.

Més baixes al Peralada

El Peralada arriba al matx amb certa necessitat. Els empordanesos tindran les baixes segures de Pons i Borja (es va lesionar contra l'Europa) i els dubtes d'Òscar i Kike, que no estan del tot recuperats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)