3a divisió FEF

A falta de gols, punts

3a divisió. El Peralada va empatar contra el Morell el quart partit consecutiu en un partit en què va tornar a mostrar-se molt sòlid en defensa, però amb molts problemes davant de porteria

La primera victòria continua sense arribar per al Peralada, que ahir va empatar sense gols contra el Morell i encadena quatre empats consecutius. Una jornada més, els xampanyers no van poder tornar a casa amb els tres punts per culpa de la falta de gol, i és que en cinc partits, el Peralada només ha fet dos gols, i un ha estat de penal –la setmana passada contra l'Europa.

El partit va començar molt bé per al Peralada, que en el primer minut ja va disposar d'una gran ocasió, però el porter local Raul es va lluir per evitar el gol. A poc a poc el Morell va intentar fer un pas endavant, però no va ser capaç de superar en cap moment la defensa del Peralada, que es va mostrar molt sòlida durant tot el partit com ja és habitual en aquest tram inicial de lliga. El Peralada tampoc va voler ser menys i en el tram final de la primera meitat i l'inici de la segona va tenir a les cordes el Morell, però no va estar encertat en els metres finals.

En el minut 57, l'entrada de Sellarés al camp va tornar a donar vida a l'atac dels locals. El veterà davanter va tenir tres bones ocasions, però cap va acabar generant gaire perill a la porteria d'Ureña. En el tram final el Peralada va tornar a pressionar, però novament les males decisions en els metres finals els van condemnar a haver de buscar la primera victòria diumenge que ve a casa contra el Manlleu.

ELS VESTIDORS

EL MORELL: Raul, Èric (Adrià, 74'), Oscar, Julve, Àngel, Prince, Oribe, Giralte (Sellarés, 56'), Samu, Roca i Saddik (Xavi Jaime, 76'). PERALADA: Ureña, Sergio García, Murga, Botxi, Mate, Guillem Cornellà, Moñino, Jaume Duran (Tidiane, 44'), Litus (Kike Sánchez, 66'), Aleix Feixas i Marc Mas. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Èric, Prince i Giralte; i als visitants Mate i Jaume Duran. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.

EL MORELL 0

Estem prenent malament l'última decisió perquè volem arribar combinant fins a la línia de gol
Arnau Sala
entrenador del Peralada

PERALADA 0

La imatge de l'equip està sent molt bona, però ja és hora que els del davant agafin la responsabilitat i arribin els gols

Marc Sellarés torna a jugar

El davanter de 35 anys va disputar els primers minuts després de superar el càncer testicular que se li va diagnosticar al mes de maig, quan estava disputant la fase d'ascens amb el Reus. A l'agost, Sellarés va fer oficial que havia superat el càncer i que aquesta temporada jugaria a les files del Morell, el filial del Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)