2a divisió A

Un punt per banda i tots contents

Sense gols. El Morell i el Peralada van empatar sense gols un partit molt seriós dels dos equips però sense ocasions clares de gol. Marc Sellarés va tornar a jugar després de superar un càncer testicular

El Morell i el Peralada es van repartir els punts en un partit sense gols en què el més destacable va ser el retorn als terrenys de joc de Marc Sellarès després de superar el càncer testicular que se li va detectar al mes de maig. El davanter de 35 anys va entrar en el minut 57 en substitució de Giralte i va tardar poc a donar mostres que quan recuperi el ritme de joc pot ser determinant a tercera divisió. El Morell, que fins aquell moment havia tingut molt poca presència en atac contra un Peralada molt ben col·locat en defensa, va tenir contra les cordes els de l'Alt Empordà en els últims minuts i va tenir tres bones ocasions a través de Sellarès, però cap va acabar a generar gaire perill a la porteria d'Ureña.

Abans, el Peralada havia disposat de les millors arribades, però un cop més la falta de gol va condemnar els xampanyers, que van estar poc encertats en els metres finals i sempre van prendre les decisions equivocades.

MORELL: Raul, Èric (Adrià, 74'), Oscar, Julve, Àngel, Prince, Oribe, Giralte (Sellarès, 56'), Samu, Roca i Saddik (Xavi Jaime, 76'). PERALADA: Ureña, Sergio, Murga, Botxi, Mate, Cornellà, Moñino, Duran (Tidiane, 44'), Litus (Kike, 66'), Aleix i Mas. ÀRBITRE: Calle Martínez. T.G.: Als locals Èric, Prince i Giralte; i als visitants Mate i Jaume Duran. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)