El Rubí fa saltar la banca al final

En el 95'. Mendoza va donar el triomf al conjunt vallesà contra el fins ahir líder, el Prat, ampli dominador fins a l'expulsió de Putxi

L'èpica del cuer guanyant el primer classificat en l'últim minut i després d'haver patit durant tot el partit. El guió de la pel·lícula d'ahir a Can Rosés el va escriure el Rubí, que va aconseguir la primera victòria de la temporada contra el Prat. El xoc va tenir de tot, sobretot a partir del minut 68, arran de l'expulsió de Putxi. Fins aleshores, el conjunt de Dólera patia perquè el rival estava tancat al darrere i tenia dificultats per apropar-se a Juanmi. Però la vermella al migcampista del Prat va venir acompanyada del gol local, obra d'Estrada, posant la punta de la bota en un servei de falta. Els potablava van trigar ben poc a empatar i van decidir anar pel partit obligant el porter rival a lluir-se diverses vegades. En l'última jugada, els mil rebots van anar a parar a Mendoza, que va superar Texeira.

RUBÍ: Juanmi; Kiki, Carrasco, Andreu, Marc Garcia; Mendoza, Aleix; Jan Lladó (Morcego, 83'), Romo, Grau (Estrada, 66'); i Max Morell (Uceda, 88'). PRAT: Toni; Albarran; Lario, Ricarte (Molins, 72'), Fede Bessone; Putxi, Jaime; Ignacio (Elhadji, 62'), Collado, Nacho del Moral (Ferri, 79'); i Jordi Sánchez. GOLS: 1-0 (70') Estrada. 1-1 (76') Jordi Sánchez. 2-1 (95') Mendoza. ÀRBITRE: Guerrero Mansilla. T.G.: Als locals Carrasco, Aleix, Max Morell i Uceda; als visitants Albarran, Lario, Jaime i Collado. T.V.: Al visitant Putxi (68') per doble groga. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a Can Rosés.