2a divisió FEF

Test de força a Torrent

2a divisió B. El Cornellà visita el complicat camp de l'Huracán, ferit per les dues últimes derrotes, amb la fita d'encadenar sis victòries consecutives i consolidar l'arrencada històrica

“Ni el més optimista de Cornellà s'hagués imaginat que l'equip hauria començat sumant 15 punts de 15.” La frase de Jordi Roger reflecteix a la perfecció com el seu conjunt s'ha convertit en la revelació de la segona divisió B. Líders en solitari, els del Baix Llobregat han trencat esquemes i avui visitaran el complicat camp de l'Huracán amb l'objectiu de mantenir el llistó i encadenar una nova victòria. “Som un equip molt ambiciós i anem sempre a guanyar, però sabem de la dificultat que té, per això hem de valorar aquests 15 punts, que no ens els traurà ningú”, afirma l'entrenador verd, que és ambiciós i prudent alhora: “Ara hem de tocar de peus a terra, ser humils i valorar el que ens ha costat guanyar-ho tot. A partir d'aquí, podem fer coses maques.”

Per fer un ple de 18 punts que seria històric, el Cornellà hauria de guanyar avui al camp de l'Huracán (17.30 h). La fita, tant pel nivell del rival com pel fet que arribi ferit després d'encadenar dues derrotes, s'albira complicada, tal com explica Roger: “És un equip amb recursos, que ha fitxat sis jugadors de segona A, té ofici, sap a què juga i té l'objectiu de disputar el play-off.” La part positiva, això sí, és que les característiques de Sant Gregori beneficien també el Cornellà: “En els dos desplaçaments fins ara, contra el Badalona i l'Atlètic Balears, hem jugat en camps similars al nostre, ens hi sentim còmodes i ho mirarem d'aprofitar.”

Enric, tres setmanes KO

Un dels principals contratemps que haurà d'afrontar Jordi Roger amb vista a aquest partit i, com a mínim, en els pròxims dos, és la baixa del seu home més entonat, Enric Gallego, que s'ha fet un esquinç al turmell i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. “És un contratemps molt sensible, ja que estava en un gran moment [pitxitxi de segona B amb sis gols], però per fortuna l'equip està en un bon moment i entrarà Óscar Muñoz”, diu el tècnic, que tenia previst alinear els dos puntes i només en podrà posar un. També seran baixa per lesió els defenses Xavi Pelegrí i Lulu.

LES FRASES

Hem de tocar de peus a terra, ser humils i valorar el que ens ha costat guanyar-ho tot
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ

La Pobla busca el primer triomf a Paterna

El debut a segona B se li està ennuegant, a la Pobla de Mafumet, que encara no sap el que és aconseguir una victòria. El conjunt de Martín Posse ha empatat tres partits i n'ha perdut dos –els darrers–. Avui, doncs, el filial del Nàstic intentarà trencar la dinàmica amb un triomf al camp del València Mestalla (19 h). Els grana arriben a la cita reforçats moralment després de guanyar en la copa Federació al camp de l'Espanyol B, tot i que Posse va reservar bona part de l'equip i avui sortiran al terreny de joc de Paterna amb un bloc diferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)