3a divisió FEF

Golejada de líder

Expulsió clau. El porter visitant Raúl va ser expulsat en la primera meitat, i el Morell només va poder aguantar l'empenta del Gavà fins al descans

El Gavà continua sent la sorpresa agradable d'aquest inici de temporada. Ahir, contra el Morell, va confirmar les bones sensacions i va exercir de líder sòlid amb una golejada sense resposta. És ben cert que el partit va estar condicionat per l'expulsió del porter visitant Raúl, en el minut 20. Però també ho és que les golejades no arriben si un bloc no manté el bon joc, la confiança i l'ordre que avui dia presenta un equip ben treballat com el Gavà.

La primera meitat va començar amb domini local. Felipe Vega i Raillo van ser protagonistes de dues jugades en les quals els homes de Juanma Pons s'haurien pogut avançar. I en una d'aquestes ocasions, i mirant d'evitar una jugada de perill, el porter del Morell, Raúl, va acabar tocant la pilota amb les mans fora de l'àrea. Expulsió, i via lliure per a un equip que va aprofitar l'avinentesa en la segona meitat.

En el 48, Roger va obrir el camí de la golejada en aprofitar una centrada de Joel. I en el 52, Vega es va inventar una jugada per fer el 2-0. El Morell encara va respondre amb un gol de Samu. Però en el 76, Monje va tallar la possible reacció visitant amb una jugada personal. Els tarragonins, molt tocats amb el 3-1, encara van patir veient l'expulsió d'Òscar, i dos gols més, obra de Raillo.

GAVÀ: Eric, Joel, Jaime (Kata, 46'), Pujol, Cazorla, Àlex Pla, Cano (Del Moral, 62'), Iu, Raillo, Vega i Roger (Monje, 62'). MORELL: Raúl, Patricio, Òscar Torre, Joshua, Gavilan, Prince, Jordi, Giralte (Marc Sellarés 60'), Samu, Adrià (Miquel 20') i Saddik (Francesc 60'). GOLS: 1-0 (48') Roger. 2-0 (52') Vega. 2-1 (65') Samu. 3-1 (76') Monje. 4-1 (87') Raillo. 5-1 (89') Raillo. ÀRBITRE: López Carballo. T.G: al local Alex Pla. T.V: al visitant Raúl (20') per vermella directa, i Òscar Torre (79') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

GAVÀ 5

20 equips
sense propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)