3a divisió FEF

L'aristocràcia no pot esperar gaire més

3a divisió. L'Europa i l'Ascó disputaran els seus partits per no deixar escapar la zona alta de la classificació després d'un inici irregular

Dos dels aspirants a la promoció d'ascens en l'inici de temporada no han respost a les expectatives en les primeres sis jornades. A l'Europa i a l'Ascó els ha faltat certa regularitat pel que fa als resultats, per bé que queda encara tot un món. Avui tenen una bona oportunitat per refer-se ja que els escapulats, havent carburat, disputen un exigent partit contra el Sabadell B (17 h), i l'Ascó, encara arrencant, juga a casa (19 h) contra el dèbil visitant Santfeliuenc.

El filial del Sabadell és una prova de força per a l'Europa, que haurà de sobreposar-se a la important baixa del central Alberto, expulsat l'última jornada. Els arlequinats han estat molt fiables a casa (3-0, els dos últims resultats) i han demostrant certa impermeabilitat a equips que dominen la pilota.

L'Ascó, d'altra banda, jugarà a casa contra un dels pitjors visitants. El Santfeliuenc està lluitant per no caure en el descens tot i que ha perdut els dos últims enfrontaments per la mínima, i ha evidenciat certs problemes a l'hora de marcar (dos gols).

El Manlleu, sense Arnal Llibert

El Morell i el Manlleu protagonitzen un duel avui (17 h) en la part mitjana-baixa de la taula. El conjunt d'Albert Fernández no pot disposar encara d'Arnal Llibert ja que no té el transfer després d'haver fitxat aquesta setmana. Tampoc no poden jugar ni Mozó ni Hamza, encara lesionats, però en canvi sí que ho podran fer Uroz, recuperat, i Kako, que acaben d'adquirir del Reddis. D'altra banda, el Morell només té les baixes de Raúl Bernabéu i Òscar Torre, expulsats contra el Gavà (5-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)