El Manlleu respira amb un gol de penal

Poques oportunitats de gol. En un partit discret dels dos equips, els d'Alberto Fernández s'enfilen a la part mitjana-alta de la classificació gràcies a la diana de Seuma a dotze minuts del final i deixen el Morell en zona de descens

En un joc molt poc pràctic a l'hora d'arribar amb claredat a l'àrea rival, el Morell i el Manlleu van fer un partit discret, de poques ocasions, i que es va decantar en els instants finals gràcies a la diana de Seuma, de penal. Els d'Alberto Fernández deixen definitivament la part mitjana-baixa de la classificació i es miren de prop el quart lloc, mentre que el Morell continua en zona de descens i podria acabar la jornada com a cuer.

El partit va tenir molt poques ocasions per les dues bandes. El joc va ser equilibrat i els dos equips van portar la iniciativa a estones. Pràcticament no es va veure acció fins als minuts finals, quan Seuma va anotar el gol de penal que donava als tres punts al conjunt osonenc. Tot plegat hauria pogut canviar quan Borja va fer un fort xut que hauria suposat l'empat si Segovia no l'hagués enviat a córner. El Manlleu aleshores jugava amb deu homes perquè Uroz va ser expulsat amb vermella directa, tot i haver entrat uns instants abans. De fet, tots dos equips van acabar amb deu homes perquè a les acaballes l'àrbitre també va expulsar el defensa local Miranda per doble amonestació.

EL MORELL: Miki, Pato (Àngel, 18'), Jussi, Sangrá, Miranda, Prince (Borja, 61'), Oribe, Giralte, Samu, Roca i Sellarès (Saddik, 61'). MANLLEU: Segovia, Ot, Canal, Peña, Marimon, Maik, Martí (Seuma, 71'), Brice, Manel Sala (Gerard, 64'), Josu (Òscar, 64') i Pol. GOLS: 0-1 (78') Seuma de penal.

EL MORELL 0

ÀRBITRE: Molina Fernández. T.G.: Als locals Jussi, Giralte, Angel i Borja; als visitants Maik, Martí i Brice. T.V.: Dues grogues al local Miranda (89'); al visitant Òscar per vermella directa (85'). PÚBLIC: 150 espectadors al municipal.