1a femenina

L'Estartit alça la veu

2a divisió femenina. Bona victòria de les jugadores d'Albert Pujol, que van reaccionar després de rebre el gol de l'empat en el minut 75

IGUALADA: Noelia, Janet, Elena, Esther, Carla, Miriam, Jessica, Nuria, Mariona, Judith i Marina. Ana, Saez i Pilar. L'ESTARTIT: Roberta, Rocio, Saray, Berta, Gemma, Anna Servià, Clara, Carla Puntunet, Carla Puiggros, Blanca Cros, Julia Casadamont. També van jugar: Jenny, Mir, Glòria, Sofi i Gasull. GOLS: 0-1 (32') Carla Puiggros. 1-1 (75') Pilar. 1-2 (85') Anna Servià. ÀRBITRE: Padrós Baciero. COMENTARI: L'Estartit va encadenar el segon triomf i va derrotar l'Igualada en un partit que va tenir sota control en la primera meitat –va merèixer un resultat més ampli que el 0-1 del descans–, però ho va passar malament en la segona part, de més empenta igualadina. De fet, el gol local semblava que ho complicava tot, però la reacció va ser imminent i Anna Servià va decantar un matx en què una de les notes destacades va ser la reaparició de Glòria.