El Granollers s'aferma com a revelació golejant

Segon temps esplèndid. Els d'Albert Garcia etziben quatre gols en vint minuts en el segon temps contra un rival que abaixa els braços massa d'hora

L'esplèndid inici de temporada del Granollers, (una derrota en set partits) continua immaculat després de la contundent victòria, ahir, al Municipal de les Fontetes de Cerdanyola. Els homes d'Albert Garcia van etzibar quatre dianes en 25 minuts per deixar K.O. un dels equips més sòlids defensivament de la categoria. Els del Vallès Occidental encara continuen dubitatius molt a prop de la zona de descens.

El primer temps va ser igualat, amb poques ocasions, en general. El Granollers va fer lluir Pociello amb algunes oportunitats, però va tenir la més clara per avançar-se en un penal de Didi aturat per Pociello passada la mitja hora de partit. El Cerdanyola, en finalitzar el primer temps, va reclamar penal en una jugada de Barriendos que va acabar provocant l'expulsió de l'entrenador Carrillo per protestar.

Cano va inaugurar l'electrònic aprofitant una passada en profunditat de Duran. A partir d'aquí, els locals van perdre l'essència i, a poc a poc, van abaixar els braços. Els gols van anar rajant: el segon després d'un servei de cantonada obra d'Eloi i el tercer de Cano. Amb un Cerdanyola totalment desfet i totalment desesperat per la cruesa del marcador, Bauli, novament de córner, anotava, a set minuts per acabar el xoc, el definitiu 0-4.

CERDANYOLA: Pociello, Galeano (Eric Blasco, 64'), Victor Duran, Cuadras (Aitor, 79'), Raul Barriendos, Juli, Sergio Ginés, Valderas, Javi Sánchez (Daisuke, 64'), Pitu, Diego. GRANOLLERS: Ortega, Duran, Ramón, Eloi, Gerard Font, Marc, Ferran (Riki, 58'), Roger, Cano (Mora, 79'), Alex Gil, Didi (Bauli, 68'). GOLS: 0-1 (57') Cano. 0-2 (71') Eloi. 0-3 (77') Cano. 0-4 (83') Bauli. ÀRBITRE: Miguel González. T.G.: Als locals Cuadras, Barriendos i Pitu.T.V.: Al tècnic local Toni Carrillo en el descans per vermella directa. PÚBLIC: Unes 250 persones al Municipal de les Fontetes.