3a divisió FEF

Pla (88') evita la rebel·lió del cuer

Golàs. El migcampista evita que el Masnou s'emporti la victòria a La Bòbila, en un partit igualat en què tots dos equips dominen

El Masnou es va quedar amb les ganes de fer saltar la banca al camp del líder. Els de Miguel López arribaven com a cuers però van estar a punt d'emportar-se els tres punts si no hagués estat pel golàs de Pla quan el partit ja s'acabava.

En general, però, el partit va ser igualat i els dos equips van dominar una part. En la primera va ser el conjunt gavanenc el que es va apropar més al gol, portant la veu cantant de l'enfrontament davant un Masnou més serè en el propi terreny de joc.

En el segon temps, en canvi, van ser els maresmencs els que van agafar les regnes del matx ajudats per la diana de Lora en un xut creuat després d'una passada en profunditat. Al final, amb els blaugrana bolcats a l'àrea de Leva, va ser un xut des de la frontal d'Àlex Pla que es va colar pel fons de l'escaire del porter del Masnou deixant el resultat en taules.

GAVÀ: Eric; Joel, Roger, Pujol, Cazorla, Pla, Chirri (Jaime, 61'), Iu Ranera (Fortià, 74'), Raíllo, Niko Kata i Cano (Del Moral, 53'). MASNOU: Leva, Márquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domingo, Lora (Mendo, 75'), Oscar, Alabau (Guillem, 86'), Sebas i Josevi (Edgar, 65'). GOLS: 0-1 (48') Lora. 1-1 (88') Pla. ÀRBITRE: Gómez Meneses. T.G.Als locals Pujol i Iu; als visitants Sebas i Domingo. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)