Llagostera

“Estem creixent com a equip”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Content, però conscient que el seu equip només ha fet un pas petit endavant, quan encara falten moltes jornades per a la conclusió de la lliga, Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi Palamós-Costa Brava. Satisfet amb el treball dels seus homes, el tècnic d'Arenys de Mar en va fer una valoració: “Hem estat molt bé i hem pogut fer mal a un bon rival. L'equip ha generat ocasions de gol, ja abans de fer el primer del matx. Evidentment estic molt content amb la feina dels meus jugadors, estem creixent tot i afrontar el matx amb set baixes per lesió i amb en Giva, que ha sumat 90 minuts infiltrat. El mèrit és molt gran.”

El bon funcionament del Llagostera, sobretot en l'apartat ofensiu, va deixar un bon sabor de boca a Oriol Alsina: “L'Elx és un bon equip i costa que li facin gol [només n'havia encaixat cinc abans de visitar el Llagostera]. Hem sabut jugar i anul·lar les virtuts del contrincant. Estem evolucionant en la forma de jugar, amb més possessió de pilota i amb molta mobilitat dels jugadors ofensius, que s'intercanvien les posicions constantment i aporten dinamisme al joc”, explicava Alsina, que afegint arguments a l'evolució del seu equip deia: “Cada vegada hi ha més jugadors que estan més en forma però hem de fer un pas endavant en l'estratègia ofensiva. El fet de generar ocasions em tranquil·litza, obtenim superioritats en diferents opcions i cada vegada estem millor.”

Amb la victòria, el Llagostera va sortir del descens directe, però Alsina no vol que aquest fet distregui ni l'entorn ni els seus jugadors: “El partit d'avui ha anat molt bé però no hem d'apujar els nivells d'eufòria més del que ens toca. Només tindrem dos dies per disfrutar ja que dimecres tenim partit de copa Catalunya contra el Rubí. En altres enfrontaments no hem estat tan bé, i és que el que hem de fer és trobar la regularitat i la constància. Ja ho he dit alguna vegada més, els punts que vam fer fora de casa el curs passat, difícilment els aconseguirem enguany. Ser sòlids a casa és fonamental”, analitzava Alsina, que va agrair, davant les baixes que ha acumulat l'equip, tenir una plantilla extensa on triar i remenar: “Tenir una plantilla àmplia et dóna tranquil·litat. Discutíem a l'inici de curs si en teníem massa o no, però s'ha vist que la competència en els entrenaments ens va molt bé. Ara hem trobat un onze que funciona i tothom entrena bé.” Sempre parlant com a equip, Alsina va tenir paraules d'elogi per a Juanto Ortuño i Juanjo Expósito, tres dels jugadors que més van destacar en el partit contra l'Elx.

FONS D'ARMARI

“Discutíem a l'inici de curs si teníem massa jugadors però s'ha vist que la competència ens va molt bé”

ELOGIS

“Hem sabut jugar i anul·lar les virtuts de l'Elx. Ara juguem amb més possessió i molta mobilitat en atac”

REFREDAR L'EUFÒRIA

“El partit ha anat bé però no hem d'apujar els nivells d'eufòria més del que toca. Podrem disfrutar poc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)