Nàstic

Nàstic

El valor del producte local

Calavera va ser titular per primer cop a segona A

El lateral, que cobreix la baixa de Valentín, va mostrar-se solvent

“Destacaper la seva professionalitat, l'aptitud ofensiva i defensiva, i el fet que no té por”, diu Castillejo, que el va fer debutar el 2013

El Nàstic va claudicar dissabte passat com a local després de més d'un any sense fer-ho. Va ser una tarda dura, però no tot van ser males notícies al Nou Estadi. De totes les derrotes se'n poden extreure conclusions positives i, de la darrera, a Tarragona es queden amb la resposta del lateral dret Jordi Calavera (20 anys), que va debutar com a titular a segona A després d'haver jugat la segona part una setmana enrere contra el Valladolid. Amb Gerard Valentín lesionat, Vicente Moreno li va donar l'alternativa per davant de Xisco Campos –titular la jornada anterior– i el futbolista de Cabra del Camp va respondre. Sobretot en el primer temps, en què el Nàstic va estar a un nivell més alt. A tot això, s'hi ha de sumar el fet que el lateral, fet a casa, desperta l'empatia de la parròquia grana, expectant a tots els seus moviments. D'aplaudiments i elogis, no li'n van faltar.

Entre qui els coneixen, el protagonisme que ha adquirit Calavera no és res estrany. El tècnic que el va fer debutar amb el Nàstic dos anys enrere, Santi Castillejo, lloa el lateral i no està gens sorprès. “Veient la situació, és lògic que jugui. A més, té condicions de sobres per competir a segona A i per continuar progressant”, diu el navarrès, al qual Calavera ja va convèncer dos cursos enrere amb només 18 anys: “Venia del juvenil i el coneixia poc, però ja en el primer entrenament va demostrar que podia estar al primer equip. Vaig fer el que em va semblar just, com que d'entrada estava millor que Juanjo, va jugar ell, i després tots dos vam lluitar per un lloc”.

A l'hora de parlar de Jordi Calavera, Castillejo té molt clar que el futbolista ho té tot per ser important en el Nàstic dels pròxims anys. “A llarg termini el veig com un jugador de pes, està en un club cridat a anar a més, que en el futur lluitarà per estar a primera, i ell hi pot fer una bona carrera”, diu l'exentrenador grana, que en destaca “la seva professionalitat, l'aptitud innata a nivell ofensiu i defensiu, i el fet que no té por.” Castillejo, a més, valora molt la competència que hi ha al carril dret de la defensa tarragonina: “Gerard Valentín i ell són dues opcions molt bones; el primer té un perfil més ofensiu, i Calavera té un pèl més de disciplina al darrere.”

El perfil
Jordi Calavera (Cabra del Camp, 02-01-1995) s'ha forjat al planter i té fitxa amb la Pobla, després d'haver jugat cedit a l'Olot en el segon tram del curs passat.
31
Partits
és l'experiència de Calavera a segona divisió B: 12 amb el Nàstic, 15 amb l'Olot i 4 amb la Pobla.
135
Minuts
ha disputat a segona A. Dissabte passat va jugar el partit sencer i va valorar l'experiència: “M'he sentit còmode, ja que tinc el sistema de joc ben après. A més, estic molt content d'haver estat titular al Nou Estadi, davant de la meva afició.”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)