3a divisió FEF

El protagonista de la jornada

Kiki (Rubí)

Els diners compten poc

Tot i que el Rubí va acabar el curs passat amb un deute de cinc mensualitats amb els futbolistes, Kiki va decidir renovar per la seva identificació amb el club

És el capità, fa nou anys que hi és i diumenge va marcar un golàs de falta perquè el seu equip guanyés en el 92'

“Després de refusar ofertes del Manchester i del Milan, vaig decidir quedar-me al Rubí.” Kiki López va respondre així d'irònic al seu compte de Twitter a un aficionat que li preguntava per què havia renovat amb un equip que li devia cinc mensualitats. Kiki va tirar amb verí, com diumenge passat, quan amb una fuetada va clavar la pilota a l'escaire per donar la victòria al seu equip, el seu Rubí, en el temps afegit contra el Peralada. La seva és una història d'amor per uns colors i un club que l'han vist créixer durant nou temporades fins a convertir-se en una referència. El padrí de l'equip més jove de la categoria.

“La centraré”, li va dir Romo en apropar-se a la pilota. “No, no. La xuto”, va respondre Kiki. “N'estàs segur? És molt lluny”, va replicar el company. “Sí, la veig a dins”, va respondre. Feia cinc o sis anys que no xutava una falta, segons recorda, però el gol serà dels més bonics d'aquesta temporada. La distància era d'uns 30 metres però tant se val quan es tracta del Rubí i del seu idil·li amb el temps afegit. “Els dos últims els hem guanyat a casa en l'últim instant”, recorda el capità, que s'ha convertit en una referència, més enllà de la seva determinació, en un grup molt jove: “Intento aconsellar sempre, sobretot als nois que acaben de sortir del juvenil. A alguns els has d'estar a sobre, però aquest en general és un molt bon grup. Hi ha molt bona qualitat humana”, explica.

A Can Rosés tan sols hi ha tres jugadors que no han nascut a la dècada dels noranta: Kiki, Marc Garcia i Romo (1988). De fet, els dos primers són els dos únics que van renovar respecte al curs passat. Però si el Rubí no paga, per què ho van fer? “Visc a cinc minuts del camp, és un club familiar i per mi no hi ha res millor que això. Fa nou temporades que hi sóc i em sento molt valorat.” Per a Kiki, els diners són el menys important.

La llum al final del túnel
L'AFE ha assegurat als jugadors que la temporada passada formaven part del Rubí que cobraran en els pròxims dies. El conjunt vallesà encara deu cinc mensualitats a la plantilla de l'anterior curs però, tot i que la idea era pagar la meitat de cop i la resta a terminis, està previst que al llarg dels pròxims dies els jugadors rebin la totalitat dels diners.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)