Llagostera

FERRAN COROMINAS ‘CORO'

DAVANTER DEL MALLORCA

“Hem de guanyar, no podem esperar més”

“No hem començat com esperàvem, però segur que reaccionarem aviat, tenim plantilla per estar a dalt”

“A l'estiu van mostrar molt interès per mi i també m'agradava l'opció d'anar-hi, però vaig triar el Mallorca”

Ferran Corominas, Coro, (Banyoles, 5/1/1983) ha tornat a tastar la segona A després de jugar els dos últims anys amb l'Elx a primera divisió. A l'estiu, el banyolí va tenir sobre la taula un grapat d'ofertes d'equips de la categoria de plata, entre les quals una del Llagostera, però finalment va decidir acceptar la proposta del Mallorca, actualment cuer de 2a A. En l'aspecte personal, Coro no està tenint la participació esperada i tampoc ha aconseguit trencar el seu particular malefici amb el gol –el curs passat no en va marcar cap amb l'Elx–, una situació que l'atacant espera revertir contra el Llagostera.

El Mallorca, cuer, no ha començat gens bé. Què està fallant?
No hem començat com esperàvem, és cert, perquè s'han fet molts fitxatges amb la idea d'estar a dalt. Tot i així, mereixíem més en algun partit, per exemple el del Nàstic o el del Bilbao Athletic. Els resultats no ens estan acompanyant, però segur que això canviarà aviat, hi ha temps per reaccionar, però ho hem de fer aviat, perquè et veus a la zona baixa i això no agrada.
La situació de ‘Chapi' Ferrer és complicada. Des de Mallorca es veu el partit contra el Llagostera com un ultimàtum pel tècnic?
Sé que li tenen confiança, però no sé si es tracta d'un ultimàtum o no. Nosaltres hem de guanyar, no podem esperar més, hem de fer-nos forts a casa i començar a sumar de tres en tres.
Personalment, ha jugat en quatre partits, només un com a titular. S'esperava tenir més participació, m'imagino...
Sí, he vingut aquí per jugar i ser un jugador important, així que espero anar entrant i tenir cada vegada més protagonisme.
S'ha trobat massa competència a la davantera de l'equip?
Sí que n'hi ha, però jo vaig arribar tard, quan la lliga ja estava a punt de començar, i no tenia el mateix ritme que els altres companys, però ara ja fa unes setmanes que estic a punt. Sí que hi ha molt bons jugadors a les posicions d'atac, però això és bo per a l'equip.
El curs passat no va marcar cap gol amb l'Elx i amb el Mallorca encara no s'ha estrenat. Una espina que es deu voler treure, no?
Sí, per a un jugador d'atac, encara que jo no sigui un davanter de referència, sempre és bo marcar, donar assistències i ser protagonista, i això és el que espero aconseguir.
Després de jugar els últims dos anys en l'elit ha tornat a segona A. Expliqui'm com va anar tot plegat.
A l'estiu tenia ofertes de segona A i també de l'estranger, i al final vaig decidir quedar-me aquí. A Mallorca em van dir que confiaven en mi, que feien un projecte molt interessant i em va agradar l'opció de venir. He firmat un contracte de dos anys amb un altre d'opcional.
El Llagostera va ser un d'aquests equips de segona A que el volien fitxar. Hi va estar a prop?
El Llagostera va mostrar molt d'interès en mi, vaig parlar amb l'Oriol i en Javi Salamero i també m'agradava l'opció, però també tenia altres coses i al final n'has d'acabar triant una, i va ser la del Mallorca.
I del Girona, què me'n diu. Van mostrar interès?
Havia sonat alguna cosa, però no era una opció ferma.
A l'equip de Montilivi hi va deixar molt bones sensacions el curs 2011/12, en què va marcar 18 gols. Què recorda d'aquella època?
En guardo molt bons records. Va ser un any complicat, perquè vam tenir dos canvis d'entrenador i estàvem a la zona baixa, però recordo que hi havia molt bon ambient al vestidor i personalment també em va sortir un bon any. A més, tenia la família i els amics a prop, així que hi vaig estar molt bé.
Ara s'enfronten amb el Llagostera, un equip que ha millorat molt en les últimes jornades. Què n'espera, del partit?
Sí, la setmana passada van golejar l'Elx i suposo que vindran amb la moral alta. Esperem que no ens guanyin, nosaltres sortirem pels tres punts, que ja ens toca. Suposo que ells intentaran ser sòlids en defensa per després sortir al contraatac, i també haurem de vigilar en les accions a pilota aturada.
Amb 32 anys acumula una llarga trajectòria en el futbol professional. De què està més orgullós?
Hi ha moments puntuals que són importants i que et marquen, com el gol de la salvació amb l'Espanyol, o el de la copa, o els dos gols que vaig fer en les semifinals de la UEFA... però crec que he estat bastant regular i estic content amb la meva trajectòria esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)