3a divisió FEF

Per sota del que s'esperava

3a divisió. El Vilafranca i l'Ascó, cridats a ser favorits pels resultats del curs passat, han ofert fins ara més dubtes que brillantor. Tots dos assumeixen que no han tingut l'inici desitjat

Per haver-hi revelacions, com ara el Gavà, el Júpiter i el Granollers, també hi ha d'haver decepcions. La competitivitat de la tercera divisió no dóna treva als equips que s'adormen i ni el Vilafranca ni l'Ascó han començat amb bon peu la competició. El degà penedesenc està patint més a efectes classificatoris perquè, si bé el conjunt verd està molt a prop de la zona de promoció (a dos punts), els problemes per derrotar el Santfeliuenc i les tres derrotes patides han omplert de dubtes el campió del curs passat.

L'Ascó ha tingut un calendari que li ha permès treure punts contra rivals de la zona baixa i això provoca que encara estigui en una situació còmoda a la taula (6è). Aquest avantatge no el té el Vilafranca, que aquest curs tenia com a objectiu consolidar la revelació que va ser el curs passat (5è, empatat a 59 punts amb el 4t). “No enganyaré a ningú i diré que l'inici de temporada no ha estat el que esperàvem”, reconeixia el central David Fontanils: “No hem estat bé en alguns partits i, fruit de la competitivitat en la categoria i també de la dinàmica, no hem sumat els punts que hauríem desitjat.”

El Vilafranca partia com un dels favorits pel gran nombre de fitxatges (Miguel Ramos, Merchán, Bueno, Maldonado, Moreno o el mateix Fontanils) i aquest pot ser un dels motius pels quals no ha començat tan bé: “Hi ha equips que mantenen el bloc i és quan estan a dalt a l'inici, o equips que porten bona dinàmica com els que acaben de pujar de primera catalana”, explica Fontanils, que tot i això ha vist senyals de millora: “Contra el Júpiter vam tenir ocasions per marcar. Jo ja vaig veure un canvi cap a positiu de l'equip.”

Dubtes a la ribera

“El millor va ser el resultat”, deia Miguel Rubio, tècnic asconenc, sobre el partit contra el Santfeliuenc. “Són tres punts molt bons però som conscients que hem de millorar i continuar treballant com a bloc.” L'Ascó va tenir molts problemes per aconseguir els tres punts contra un rival que va gaudir d'un grapat d'ocasions per empatar (2-1). I aquestes sensacions sumades a la derrota de fa quinze dies contra el Júpiter i a tres derrotes en set partits, provoquen que l'inici a la Ribera d'Ebre no hagi estat tan rotund per al campió del curs passat.

LES REACCIONS

Hem de continuar treballant com a bloc. Els punts aconseguits són bons però encara hem de millorar i treballar com a bloc
Contra el Santfeliuenc, el resultat potser va ser el millor que va passar en el partit
Miguel Rubio
entrenador de l'ascó
Crec que ha estat fruit de la competitivitat de la categoria, de la dinàmica i del fet que hi ha equips més conjuntats
L'inici no ha estat el que esperàvem. Però contra el Júpiter vaig veure un canvi a positiu en l'equip
David Fontanils
central del vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)