3a divisió FEF

3a divisió

Un mes, una eternitat

Chirri, un dels fitxatges més destacats del Gavà, ja ha pogut disputar els tres primers partits després d'esperar un mes pel ‘transfer' des de Polònia

“Ho he passat molt malament”, explica el jugador, que va marcar en el debut, ja ha estat titular i és part activa del grup

Entrenar-se i no competir. No hi ha malson més intens, lesions a banda, per a un futbolista. “Ho he passat molt malament perquè va passar un mes fins que no vaig poder obtenir el transfer. Les federacions no es posaven d'acord.” Qui parla és Carlos Chirri Monje (Mèrida, 1990), un dels fitxatges més destacats del Gavà que no va poder debutar fins al partit del Morell, ara fa tres setmanes, perquè la federació polonesa li impedia jugar. El jugador ja gaudeix de la regularitat que tant havia perseguit.

“Al Lucena van deixar de pagar i per Nadal va arribar una oferta de Polònia, al Pogon Siedlce, i vaig anar cap allà amb dos jugadors espanyols més i un entrenador català, Carles Alòs”, relata Chirri. “L'experiència va ser molt positiva perquè vam arribar per salvar l'equip i ho vam aconseguir.” Com passa en molts casos, l'equip d'una temporada per l'altra va decidir prescindir dels estrangers per una reducció en el pressupost i Chirri havia de tornar. “Quan estàs vivint a l'estranger necessites uns mínims en el pagament i Polònia no m'ho podia oferir, així que vaig tornar per intentar jugar a segona B.”

Un rodamón

Chirri té 25 anys però ja ha jugat en els quatre grups de la segona B (120 partits, la meitat de titularitats). “Mai m'ha fet por moure'm d'un lloc a l'altre”, explica el jugador que aquest estiu, però, no va trobar equip a la categoria de bronze: “La meva parella és de Barcelona, ella té la seva feina i vaig decidir-me per l'oferta del Gavà.” Però el transfer de seguida va ser un problema: “He estat un mes per rebre el transfer. Simplement les federacions no es posaven d'acord i allà per fer els tràmits era molt difícil perquè només parlen polonès”, recorda. Finalment, el 20 de setembre va arribar i Chirri es va estrenar contra el Morell. “El debut va anar molt bé, l'equip guanyava, vaig sortir i al cap de tres minuts ja vaig marcar”, explica l'extrem, que també ha estat titular: “Quan vaig signar pel Gavà em van explicar que hi ha molts bons jugadors, i la intenció de l'equip era fer la promoció d'ascens”, admet l'extrem, que revela el secret de l'equip: “M'he adonat que hi ha una professionalitat total de tots els jugadors, del cos tècnic i fins i tot de l'encarregat de material. En els entrenaments te n'adones”, relata amb orgull. El Gavà ara mateix és líder en una competició que, segons diu un expert que s'ha enfrontat a molts equips de l'Estat, és “extremadament igualada”. “Hi ha camps de gespa artificial, que són difícils, i és una categoria imprevisible perquè tothom et pot guanyar”, explica.

Formació
Del seu Mèrida natal va passar al planter del Vila-real, on es va formar abans de passar cap al Deportivo B. Les bones temporades a la Corunya li van valer algunes convocatòries amb Espanya sub-17 i sub-19 i amb convocatòries amb el primer equip.
120
Partits
ha disputat Chirri a segona B amb quatre equips diferents (Dépor B, grup I; Terol, grup III; Arroyo, grup II, i Lucena, grup IV).
120
Minuts
suma amb la samarreta del Gavà en tres partits.
1
Gol
amb el Pogon Siedlce, en deu partits disputats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)