Un doblet de Lora dóna el primer triomf al municipal

Patiment. El Masnou acaba demanant l'hora per guanyar el Morell, que no va ser pitjor

MASNOU: Leva, Márquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domingo, Lora (Pol, 76'), Sebas, Alabau (Mendo, 66'), Óscar Arnau i Edgar Mayor (Guillem, 89'). MORELL: Miki, Eric (Angoly, 56'), Òscar, Sangrà, Ángel, Prince, Oribe, Giralte, Samu, Adri (Xavi Jaime, 76') i Saddik (Sellarés, 66'). GOLS: 1-0 (37') Lora. 2-0 (59') Lora. 2-1 (83') Samu, de penal. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Samper, Edu Domingo i Edgar; als visitants Oscar Torre, Gavilan, Prince i Jaime. COMENTARI: El Masnou va aconseguir contra el Morell la primera victòria al municipal. El Masnou, que no va fer un bon partit, va acabar patint de valent per sumar els tres punts arran d'un absurd penal comès per Samper sobre Sangrà a set minuts del final. Els darrers minuts van ser un patiment constant dels homes de Miguel López. Fins aquell moment, en un partit força igualat, dos gols de Lora havien donat un avantatge confortable als maresmencs. Els visitants van sortir millor però el gol va arribar pels locals quan el punta local no va perdonar i amb una rematada en semierrada va superar el porter. En la segona meitat, el mateix Lora va encarrilar definitivament la victòria amb un xut creuat després d'una bona jugada per banda esquerra d'Edgar Mayor. Però el penal va fer entrar el Morell en el partit i d'aquí al final, patiment.