3a divisió FEF

El Rubí no s'atura i obté una altra victòria de mèrit

Dèficit local. Aquest curs, el Manlleu només ha obtingut un punt de dotze al seu feu

MANLLEU: Segovia, Ot, Canal, Peña, Marimon (Seuma, 75'), Maik, Martí Soler (Kako, 61'), Brice, Manel Sala, Josu (Gerard, 61') i Pol Coll.

RUBÍ: Bracons, Kiki, Joel, Richi, Carrasco, Aleix, Jimmy (Morcego, 81'), Tino, Estrada (Marc, 88'), Max Morell i Adri (Pau Gené, 68').

GOLS: 0-1 (64') Joel.

ÀRBITRE: Picazo Hernández. T.G.: Als locals Peña, Pol Coll i Seuma; i als visitants Carrasco, Tino, Estrada i Max Morell.

COMENTARI: La ratxa del Rubí, que ha viscut set dies perfectes, continua. Primer va derrotar el Prat, després va eliminar el Llagostera en la copa Catalunya i ahir va guanyar el Manlleu. El gol de Joel Cañaveras, aprofitant la falta de contundència defensiva local, confirma la bona sintonia vallesana i allarga el mal moment com a local del Manlleu, que només ha aconseguit un empat al municipal. Els homes d'Alberto Fernández van dominar el primer temps, tot i que, per ocasions, els dos porters gairebé no van haver d'intervenir. L'inici del segon no va tenir res a veure amb la primera part, amb una ocasió per banda només sortir dels vestidors. El Manlleu s'acostava a la porteria del Rubí, però no aprofitava les seves accions. Va ser el Rubí, de fet, el que va obtenir petroli d'una acció de Joel davant Segovia. A partir d'aquí, els locals van jugar amb massa pressió i de fet va ser el Rubí el que va tenir la millor ocasió per sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)