El Morell es retroba amb el triomf i agafa oxigen

Domini i victòria. El conjunt blau va controlar el partit i es va imposar a un Rubí voluntariós gràcies a l'encert de Samu i Sangrà

El Morell necessitava la victòria per desencallar i agafar oxigen, i la va aconseguir a còpia d'insistència. Els homes de Joan Anton Pallarés, més incisius, en van fer prou amb l'encert de Samu i Sangrà per imposar-se a un Rubí voluntariós però que no va tenir gaire encert. El filial del Reus va començar el partit dominant i va inquietar la porteria de Bracons sobretot en accions de Saddik i Suamu. El mateix Samu, de fet, va obrir la llauna poc després de la mitja hora culminant una gran acció personal amb el gol. Aquesta va ser l'única diana de la primera part. Després de la represa, la necessitat dels visitants va fer que el Rubí busqués amb més insistència la porteria de Raúl. De fet, a punt van estar els vallesans d'empatar, però van veure com el pal refusava la seva principal ocasió. La tranquil·litat per al Morell, en tot cas, va arribar en el minut 64, quan el central Sangrà va caçar un refús i va batre Bracons. Amb el 2-0 en el marcador, els de Pallarès van saber jugar amb intel·ligència i van administrar bé el marge en un partit que van dominar des del principi fins al final i que es van adjudicar de manera merescuda.

RUBÍ 0 EL MORELL 2

EL MORELL: Raúl, Àngel, Òscar, Sangrà, Miranda, Prince, Oribe, Jusi (Xavi Jaime, 65'), Samu (Giralte, 79'), Adrià i Saddik (Sellarès, 70'). RUBÍ: Bracons, Kiki, Joel, Richi, Carrasco, Aleix, Max Morell, Mendoza, Estrada (Marc, 65'), Romo (Pau Gené, 73') i Grau (Batru, 65'). GOLS: 1-0 (34') Samu. 2-0 (64') Sangrà. ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als locals Sangrà i Xavi Jaime; i als visitants Kiki, Carrasco i Joel. PÚBLIC: uns 150 espectadors.