El Sabadell domina però una errada local resulta decisiva

3a divisió. El central Pol Moreno, amb el cap, va marcar només de tornar del descans

RUBÍ 0 SABADELL B 1

RUBÍ: Juanmi, Kiki, Richi, Marc García, Carrasco, Aleix Domínguez, Jimmy (Sergi Estrada 64'), Mendoza (Pau Gené 75'), Bartu, Romo i Max Morell. SABADELL B: Aliaga, Parera, Guillem, Estellés, Pol, Josep, Max (Alba 87'), Adri Díaz, Manel (Sandro 75'), Ñito i Cesc (Àlex 70'). GOL: 0-1 (46') Pol Moreno. ÀRBITRE: González Moreno. T.G.: Als locals Kiki i Jimmy; al visitant Aliaga. T.V.: Per vermella directa al visitant Parera (83') i per doble amonestació al local Marc Garcia (92') i al visitant Sandro (89'). COMENTARI: El Sabadell B es va endur el derbi comarcal gràcies al solitari gol de Pol tot just començada la segona meitat. Una concatenació d'errades locals va permetre als arlequinats fer la diana que acabaria sent definitiva. Primer van perdre la pilota de sortida de la represa i, després, van deixar lliure per a la rematada de cap el central visitant en una falta lateral. Això sí, qui més ocasions va tenir per guanyar va ser un Sabadell molt més ràpid en les transicions ofensives. Els primers 45 minuts van tenir poques ocasions de gol, però la més clara va ser una de doble dels visitants amb resposta de Juanmi, primer, i Kiki, posteriorment. En la represa, el 0-1 va marcar el joc dels dos conjunts, sobretot perquè el Rubí ho va intentar amb el cor i no amb el cap. Ni amb la superioritat numèrica dels últims minuts va arribar la reacció local.