3a divisió FEF

Mata salva un punt que fa curt

3a divisió. El Santfeliuenc va merèixer més contra el Gavà

El Santfeliuenc, incapaç de sortir de la cua de la taula de la classificació, va sumar un punt insuficient pels mèrits que va fer durant tot el matx. Els d'Andrés González van empatar en l'últim minut però van merèixer molt més contra un Gavà que es va trobar amb els dos gols. Els blaugrana es van avançar en la primera ocasió que van tenir, en un penal xutat per Cazorla arran d'unes mans dins l'àrea local. La reacció del Santfeliuenc va ser immediata, ja que Adri Ruiz va empatar gràcies a una acció de murri. En el segon temps, el Gavà es va tornar a avançar en una jugada aïllada en què Raíllo es va quedar tot sol davant Oliver i va batre'l. La reacció dels blanc-i-blaus es va traduir en perill constant a l'àrea d'Alcaraz, perquè en el tram final el Santfeliuenc s'hi va bolcar, amb premi final, quan un cop de cap de Mata va repartir els punts per als dos conjunts.

SANTFELIUENC 2 GAVÀ 2

SANTFELIUENC: Oliver, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Quíles (Sarmiento 74'), Bolaños, David Toro, Adri Ruiz i Eric Pacheco (Mata, 85'). GAVÀ: Alcaraz, Joel, Jaime, Alex Pla, Cazorla, Cervantes (Pujol, 74'), Chirri (Cifu, 84'), Iu Ranera, Raíllo, Del Moral (Escoruela, 62') i Cano. GOLS: 0-1 (24') Cazorla de penal. 1-1 (26') Adri Ruiz. 1-2 (70') Raíllo. 2-2 (92') Mata. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Alberto, Joserra, Dani Ortiz i Tena; Joel, Cervantes, Chirri i Del Moral. PÚBLIC: Uns 375 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)