3a divisió FEF

L'aristocràcia els espera

3a divisió. Del cinquè (Muntanyesa) fins al vuitè (Sabadell B) estan pendents del duel directe entre el Gavà i el Granollers i acabar la jornada entre els quatre primers classificats

El fons d'armari pren una importància capital en l'onzena jornada de la tercera divisió ficada amb calçador entre setmana per poder fer front als compromisos de la selecció catalana amateur. Havent passat un quart de competició, la lliga ja comença a prendre forma i ningú vol perdre el tren de la part alta de la classificació. En aquest sentit, quatre equips (Muntanyesa, Ascó, Manlleu i Sabadell B) esperaran amb candeletes el resultat del primer partit de la jornada: entre el Gavà i el Granollers, tercer i quart classificat per si poden ingressar en la zona agradable de la classificació.

L'Ascó té una molt bona oportunitat d'escalar posicions i posar-se, d'una vegada per totes, entre els quatre primers. De pas, deixaria força tocat l'Europa que no acaba d'arrencar ja que no guanya des de fa quatre partits. Albert Poch no pot comptar amb Javi Iglesias –té afectat el menisc però no hi ha diagnòstic definitiu encara– ni amb Uri González, sancionat.

D'altra banda, la Muntanyesa i el Manlleu aborden un altre duel directe en la zona mitja-alta de la classificació. Els d'Alberto Fernández, que no disposaran del lateral Peña per sanció, han tingut una trajectòria immaculada a fora de casa que quedarà a prova en el sempre exigent municipal de Nou Barris. El Vilafranca tampoc es pot permetre gaire més patinades tot i que el rival és dels de nota: el Prat visita el degà penedesenc en el seu millor moment de la temporada. El Júpiter, en canvi, busca la patinada del conjunt de Pedro Dólera per posar-se líder però abans haurà de guanyar el Palamós a domicili. Els de Joan Mármol arriben després d'una desfeta important a casa contra el Morell.

Clatellades a la part baixa de la classificació

El Santfeliuenc, que ha començat molt malament la temporada, no pot permetre's el luxe de patinar gaire més. El partit d'avui és clau perquè juguen contra un rival directe, el Masnou, que és a menys d'una victòria de distància. El Peralada, d'altra banda, vol despertar d'una vegada al camp del Cerdanyola on els de Carrillo han tingut problemes darrerament. El Morell necessita agafar embranzida contra el Sabadell Bdesprés d'una contundent victòria. I el Figueres i el Terrassa no volen ni sentir a parlar de perill.

Primera de les dues jornades intersetmanals

Una jornada de tercera en dia laborable sempre porta més maldecaps que avantatges, però és un mal que cal passar si es vol descansar per Nadal i Setmana Santa. I enguany, n'hauran de disputar dues. La primera avui i la segona el 2 de març, en el partit corresponent a la 28a jornada de campionat. Així doncs, aquesta temporada s'evitarà carregar amb tres partits una setmana a les acaballes de la temporada, una queixa habitual dels entrenadors en els últims anys. Cal recordar, però, que el calendari sempre està aprovat i acceptat pels clubs de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)