Un golàs de Pedro dóna la victòria a la Muntanyesa a Rubí

Duel igualat. El partit va ser vistós i els dos equips van disposar d'ocasions per marcar

RUBÍ 0 MUNTANYESA 1

RUBÍ: Juanmi, Kiki, Richi, Marc García, Campos, Aleix Domínguez, Pau López (Adri Grau, 69'), Mendoza, Bartu (Sergi Estada, 77'), Romo i Max Morell. MUNTANYESA: Tato Burgada, José Santos, Alberto, Dowi, Dani, Rubén, Toni Pérez, Uri Escabrós, Joshu (Juanlu, 72'), Jandro (Pedro, 46') i Velillas (Iván, 76'). GOLS: 0-1 (84') Pedro. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Als locals Kiki i Pau López, i als visitants José Santos, Dowi i Juanlu. COMENTARI: Un golàs de Pedro a sis minuts del final va acabar decantant la balança a favor de la Muntanyesa al terreny de joc del Rubí en un partit que qualsevol podria haver guanyat. El davanter de l'equip de Nou Barris va finalitzar a la mitja volta un control dins de l'àrea per ficar la pilota per l'escaire de la porteria del Rubí. Els locals ja no van tenir temps per reaccionar i acumulen ja quatre derrotes seguides. Els visitants, per la seva banda, es mantenen a la zona alta de la classificació. El duel va ser força vistós amb intercanvi de cops a una porteria i l'altra, però sense encert. Els primers avisos visitants van tenir resposta local amb rematades de Campos i Bartu abans del descans. En la segona meitat si fa no fa el mateix amb bones arribades dels dos equips fins que la dinàmica d'uns i altres va marcar el camí. La Muntanyesa, en pujada, va veure porteria, mentre que els locals, en baixada, perden fins i tot quan no ho han merescut.