Un gol de Boniquet desnivella un partit igualat a Terrassa

En el minut 53. Els locals van marcar poc després del descans i es van defensar bé

TERRASSA 1 GAVÀ 0

TERRASSA: Barragán, Chele (Samu, 72'), Jou, Eric, Montero, Adri, Ángel, Güell (Miki Martínez, 82'), Vilajosana (Aarón Bueno, 88'), Boniquet i Óscar. GAVÀ: Eric Alcaraz, Jaime, Roger, Pujol, Cazorla, Pla, Chirri, Cervantes (Dani Iglesias, 66'), Raillo, Nico Kata i Cano (Del Moral, 73'). GOLS: 1-0 (53') Boniquet. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Barragán, Chele i Eric, i als visitant Pujol, Cazorla i Chirri. PÚBLIC: Uns 450 espectadors. COMENTARI: El Terrassa va aconseguir una treballada victòria contra el Gavà que li permet respirar en la zona baixa. Els del Baix Llobregat, per la seva banda, van perdre una bona oportunitat per apropar-se al líder, el Prat, que ahir va empatar. La primera meitat va tenir poca història. Fins al minut 30, hi va molt de respecte i poques accions ofensives i, després, el partit es va animar una mica, amb més intensitat. El Gavà va començar bé la segona part, amb una bona ocasió de Raillo desviada per Barragán, però, de seguida, es va topar amb el gol de Xavi Boniquet, que va aprofitar una bona assistència de Vilajosana. Després del gol, hi va haver més domini dels visitants, amb el Terrassa buscant les seves opcions al contraatac. Barragán va ser clau per al Terrassa amb un parell de bones intervencions, sobretot en un xut de Chirri. Abans del final, el local Adri també va estar a prop del gol.