3a divisió FEF

El Peralada brilla i goleja

Crescuts. Els d'Arnau Sala van recuperar l'efectivitat i van obtenir un triomf contundent i important contra l'Ascó

El Peralada necessitava sumar la primera victòria de la temporada a casa i ho va fer contra un rival d'entitat com l'Ascó i amb un marcador contundent. Els d'Arnau Sala van deixar enrere la versió poc combativa de dimecres a Cerdanyola, i al bon joc li van sumar efectivitat de cara a porteria per poder acabar sumant tres punts d'or. Des del primer minut el Peralada va sortir amb concentració i força, i va prendre les regnes del matx tancant l'Ascó a l'àrea fins que va fer el primer gol. Després dels bons intents de Cornellà (2'), Mas (4') i Aleix (6'), els xampanyers van obtenir el premi després d'un xut de Tidiane que va tocar el pal, però que Marc Mas va endreçar a la xarxa després del rebot (13'). El gol va donar oxigen al Peralada, acostumat a tenir moltes dificultats per obrir el marcador. L'Ascó, que ja havia avisat en una primera jugada plena de rebots (7'), es va centrar després d'encaixar el gol i Virgili, amb l'ocasió més clara en un xut que va sortir alt (26'), i Artur (28') van fer aflorar els nervis als xampanyers. La reacció del Peralada, però, va ser de cine i amb una actuació estel·lar de Kike. L'extrem va robar la pilota al bell mig del camp, i amb molta velocitat es va obrir a la banda esquerra per fer el 2-0 amb un xut potent (31'). Els d'Arnau Sala no en tenien prou i abans del descans van aconseguir deixar el partit pràcticament sentenciat gràcies a un penal comès sobre Tidiane que va transformar Aleix Feixas (41'). En la represa, tot i el 3-0, el Peralada va sortir decidit a ampliar l'avantatge. Aquesta vegada, però, qui va sorprendre va ser l'Ascó amb un xut d'Ivan que va refusar Ureña, però que en el refús Bertomeu va aprofitar per retallar la diferència (53'). De nou, però, la reacció del Peralada va ser molt bona i no va donar temps als visitants de confiar en una remuntada. Marc Mas va finalitzar una gran carrera per la banda per fer el 4-1 que acabaria sent definitiu (56'). Tot i l'ampli marcador, els de casa, desbocats, ho van seguir provant amb ocasions d'Argi, Molina i Litus, però el marcador ja no es va moure, tot i que en els darrers minuts els visitants van acabar jugant amb deu per la lesió de Virgili.

PERALADA 4 ASCÓ 1

PERALADA: Ureña, Sergio Garcia, Argi, Lluc, Botxi, Albert Moñino, Aleix (Oscar Molina, 64'), Cornellà, Marc Mas, Tidiane i Kike Sánchez (Litus, 74'). ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga, Socias, Joel Coch, Artur Gòdia, Cristino (Bertomeu, 46'; Gerard Roigé, 56'), Massana, Genís (Ivan, 46'), Virgili i Llopis. GOLS: 1-0 (13') Marc Mas. 2-0 (31') Kike Sánchez. 3-0 (41') Aleix, de penal. 3-1 (53') Bertomeu. 4-1 (56') Marc Mas. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Al local Cornellà i al visitant Edu Vives. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.
Avui havíem de guanyar fos com fos per no perdre el tren de la permanència, i el més important és que ho hem aconseguit
Avui la diferència és que hem estat molt contundents i encertats de cara a porteria
Arnau Sala
entrenador del peralada

A només un punt de la permanència

El Peralada arrencava la jornada com a cuer i situat a quatre punts de la permanència, però la victòria d'ahir contra l'Ascó ha permès als xampanyers fer un pas endavant i veure la permanència des de més a prop. De fet, els d'Arnau Sala han abandonat la cua de la classificació i ja es troben a només un punt del dissetè classificat, el Morell, que marca la permanència. I és que la resta de resultats de la jornada van beneficiar el Peralada. Dels últims quatre classificats de tercera, els de l'Alt Empordà van ser els únics que van aconseguir puntuar aquesta setmana. El Masnou, que ara és cuer, va perdre 3-1 al camp del Granollers; el Rubí, divuitè, va caure 0-1 contra la Muntanyesa, i el Morell va perdre 3-0 contra el Júpiter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)