3a divisió FEF

3a divisió

Cazorla no perdona

El central del Gavà és el xutador de penals per excel·lència del futbol català: n'acumula 15 de ficats (3, 5 i 7) en les últimes tres temporades

La regla que es compleix tant sí com no a tercera divisió és que, si hi ha un penal i Albert Cazorla és al camp, serà ell qui el xuti. I amb uns resultats sovint satisfactoris per al seu equip. Demà tindrà una bona prova de foc, sempre que el central tingui l'oportunitat de col·locar la pilota en els onze metres. Al davant tindrà un porter, Toni Texeira, i un equip, el Prat, amb els quals ha compartit molts moments i que el coneixen a la perfecció.

Ja no és cap secret i tots els porters de la categoria ho saben: Cazorla s'espera fins a l'últim moment abans d'executar el xut. No decideix cap a on xutarà fins que el porter no es venç cap a alguna de les dues bandes. “Són trucs que té cadascú”, diu el central del Gavà, que no vol desvelar el seu secret, tot i que reconeix que ha de tenir tranquil·litat. “La processó va per dins perquè en el futbol hi ha molta tensió però també forma part de la manera que sóc jo, força calmat.”

“Texeira és un gran porter i un aturapenals”, diu Cazorla advertint de les qualitats del seu excompany. “Té molta facilitat per aturar els penals. Jo el conec molt i ell a mi, suposo que farà com tots, esperar fins al final, però jo he de fer la meva feina, que és intentar marcar gol.” Cazorla va coincidir amb Texeira en tres temporades al Prat, des del 2012 fins al 2015, amb un parèntesi al Cornellà. “És la meva segona casa perquè allà, al Prat, jo vaig viure moments molt bonics, amb el campionat de tercera i l'ascens”, relata.

Aprenent de Cámara
Cazorla i Cámara van coincidir al Badalona en la temporada 2006/07. “Jo ja xutava els penals però veia com ho feia ell i pensava: ostres, així també es poden xutar”, explica el central, ja que Cámara també els xutava esperant fins al final. “Més tard, amb la Grama, fins i tot vaig ser pitxitxi de l'equip amb set gols, xutant així.”
15
gols
de penal en les últimes tres temporades. L'últim fallat, a Vilafranca amb el Cornellà fa dos cursos i mig.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.