3a divisió FEF

Duel directe per sortir de la zona perillosa

3a divisió. El Morell rep el Sant Andreu en un partit en què els dos equips necessiten trencar la mala dinàmica per sortir de la part baixa

Partit de sis punts, almenys, a curt termini ja que tant el Morell com el Sant Andreu necessiten la victòria per sortir de la part baixa de la classificació. Als dos equips només els separa un punt en la fina línia que separa del descens de categoria i arriben enmig d'un clima estrany: el filial del Reus fa dos partits que no guanya després d'una golejada (1-4 a Palamós) i els quadribarrats van perdre a Castellar del Vallès en l'últim minut.

Per al partit, Pallarès no podrà disposar dels lesionats Pato, Giralte i Jordi Roca, fet que li dificultarà la recuperació en la classificació, tot i que recuperarà Marc Sellarès.

D'altra banda, el Sant Andreu tindrà diverses baixes: Melo, per sanció, i Domi, Hugo Fernández i Yagüe per lesió, mentre que el central Noguera i el migcampista Xavi Jiménez són dubte per un virus i Brian Canalejo per molèsties al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)