El Sant Andreu s'allunya de la zona perillosa

En perill. Després de tres derrotes en els tres darrers partits, el Morell podria entrar en descens si guanya qualsevol dels de baix

Després de caure derrotats en el temps afegit la setmana passada a Sabadell, el Sant Andreu es va refer amb una victòria gairebé en el darrer minut de partit. Tres punts que serveixen per allunyar-se una mica més de la zona de descens, i que enfonsen el Morell, que podria entrar en posicions de descens depenent dels resultats d'avui. En una primera part dominada pels andreuencs, el partit va arribar al descans sense gols. Uns gols que sí que van arribar en els darrers 45 minuts. En un servei de cantonada, Jorge Muñoz va etzibar una canonada forta i centrada des de la frontal per fer el primer (57'). Els tarragonins, però, van reaccionar amb el gol i van trobar l'empat en un excel·lent llançament de falta directa de Manu quan el partit entrava en els últims deu minuts. Però a diferència de la setmana passada, aquest cop la fortuna va somriure als quadribarrats en els darrers instants, i Felipe, que tot just feia un minut que havia entrat al terreny de joc, va pispar la pilota al porter Raúl per fer el segon i sumar la segona victòria de Joan Esteva a la banqueta quadribarrada.

EL MORELL 1 SANT ANDREU 2

EL MORELL: Raúl, Àngel, Òscar, Miranda (Sangrà, 89'), Prince, Xavi Jaime (Adrià, 80'), Oribe (Sellarès, 60'), Samu, Bicho i Saddik. SANT ANDREU: Manu, Llamas, Payan, Viale, Borges, Jorge Muñoz, Pluvins (Aitor, 89'), Xavi Jiménez (Roca, 83'), Kevin Gissi, Dani Guerrero i Aumatell (Felipe, 86'). GOLS: 0-1 (57') Jorge Muñoz. 1-1 (79') Samu. 1-2 (87') Felipe. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Als locals Òscar, Bicho i Saddik; i als visitants Manu, Llamas i Jorge Muñoz. PÚBLIC: Uns 150 espectadors al Municipal del Morell.