3a divisió FEF

Prova per als perseguidors

3a divisió. El Júpiter, el Gavà i la Muntanyesa, en tres desplaçaments exigents, busquen apropar-se al lideratge del Prat, que avui rep la visita de l'últim classificat de la categoria

La competició avança i,
tot i les darreres ensopegades del líder, ningú aconsegueix caçar el Prat. Els potablava han tingut tres jornades exigents –tres empats– però no han baixat de la primera posició. Cap dels perseguidors ha tingut prou regularitat per canviar l'escut del primer lloc. Però ara la tendència s'inverteix: en aquesta jornada el calendari és més favorable per al líder mentre que els perseguidors viuran proves de nivell fora de casa.

“No podem pensar que com que som líders i ells cuers guanyarem segur, ja que el Masnou té un molt bon equip, amb jugadors consolidats en la categoria”, adverteix Pedro Dólera, que nega la major. El Prat, que només té les baixes de Sascha i Javi Lara, no es vol confiar contra un rival que té especial debilitat pels camps de la part alta, ja que ha empatat a la Verneda i a la Bòbila.

Els perseguidors

Si el tòpic diu que no hi ha cap camp fàcil, també remarca que són especialment complicats el municipal del carrer Girona, el Nou Sardenya i el Narcís Sala. Allà s'hi batran el Júpiter, el Gavà i la Muntanyesa en enfrontaments perillosos ja que per sota arriba el Sabadell B amb ganes de dormir entre els quatre primers. “Són d'aquells partits que acaben tenint recompensa”, afirma Juanjo García, tècnic del Júpiter. “Plantejarem el partit com qualsevol que juguem fora de casa, i després, que les aficions passin una bona estona”, diu Antonio Escudero, entrenador de la Muntanyesa sobre el derbi de la Meridiana. “A veure si tenim una jornada propícia i, com a mínim, podem passar aquesta setmana en promoció d'ascens. Seria un premi per a nosaltres”, explica Solivelles, del Sabadell B.

Albert Poch, contra el seu exequip

Per primera vegada,
l'entrenador de l'Europa, Albert Poch, es veurà les cares contra el Gavà, un equip que va dirigir durant quatre temporades després del descens de segona B a tercera. “És un partit més, el prepararem de la mateixa manera que si fos qualsevol altre equip”, diu Albert Poch, entrenador de l'Europa, sense donar-li més importància.

Tot i que el tècnic ho negui, el partit serà especial per a ell perquè els actuals rectors del club van ser qui van executar la decisió de prescindir del director esportiu Ramon López Adán i del mateix Poch.

Duel directe a Sant Feliu per la zona baixa

El Santfeliuenc i el Morell jugaran un d'aquells partits de sis punts. Hi haurà en joc no només la victòria pròpia sinó també la derrota del rival, ja que són rivals que aspiren a la permanència. Els locals arriben en un moment de forma espectacular mentre que el Morell ha perdut els tres darrers partits. Del partit n'estarà molt pendent el Rubí, també immers en la part baixa, que espera donar la sorpresa contra l'Ascó a Can Rosés. El Palamós també s'ho mirarà, tot i que prou feina tindrà jugant contra un Terrassa en un gran moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)