3a divisió FEF

El Gavà agreuja la crisi gracienca

Invents. A causa de les baixes, l'Europa va haver de presentar un onze de circumstàncies amb tres migcampistes reconvertits en centrals

L'Europa segueix en un atzucac i ja suma vuit jornades sense aconseguir la victòria, en un partit en què el Gavà va ser el clar dominador de la pilota en la primera meitat. Només una acció de Poves va inquietar la porteria d'Èric Alcaraz (5'), mentre que el Gavà va disposar d'una clara doble oportunitat protagonitzada per Raíllo i Pla que el porter local va aconseguir refusar (15'). En la segona meitat l'Europa va fer una passa endavant que li va valer per igualar les forces i, durant deu minuts, inquietar la defensa visitant. Raíllo i Cano, però, van tenir la victòria als seus peus en una nova ocasió doble dins l'àrea local (58'). La rèplica gracienca va arribar a través de Poves, amb una rematada de cap que es va estavellar al pal, però cap dels dos conjunts va saber trencar un empat que manté els blaugrana en zona de promoció i acosta l'Europa a la zona perillosa de la taula.

GAVÀ 0 EUROPA 0

EUROPA: Gianni, Dot, Alex Fernández, Fran Bea, Rubi (NIls, 61'), Uri, Padilla, Guzmán, Rovira (Montoro, 75'), Abel Rita (Pedro Bilbao, 86') i Poves. GAVÀ: Èric Alcaraz, Joel (Chirri, 46'), Jaime, Pujol, Cazorla, Pla, Cano, Iu (Dani Iglesias, 63'), Raíllo (Del Moral, 83'), Kata i Roger. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: Als locals Fran Bea, Uri i Nils; i als visitants Jaime, Kata, Dani Iglesias i Chirri. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)