Per començar a alçar el vol

Seriosos. El Palamós resisteix l'intercanvi de cops de la primera meitat contra el Terrassa i s'imposa gràcies als gols de Coro i Marc Medina en un dels grans escenaris de la categoria

El Palamós arribava al camp del Terrassa amb la necessitat de sumar els tres punts si no volia veure's en la zona baixa de la classificació. Després d'una primera meitat amb alternatives en què hauria pogut passar de tot, els palamosins van afinar la punteria en els minuts finals per decidir el partit amb dos gols en dos minuts i endur-se la victòria de l'Olímpic de Terrassa. El partit va arrencar molt mogut. Agi, en el 4', ja va disposar de la primera ocasió, però el seu xut el va desviar la defensa. La resposta del Terrassa també va ser ràpida i Bayona es va haver de lluir per aturar el xut d'Ángel des de l'interior de l'àrea. Aquest guió va continuar durant tota la primera meitat. Els uns colpejaven i els altres responien, però Bayona i Barragán es van vestir d'herois per evitar el gol cada vegada. El veterà porter palamosí va salvar els seus aturant un xut potent des de la frontal de Xavi Boniquet (11'), interceptant una centrada molt perillosa d'Óscar (17') i evitant el gol abans del descans en una internada d'Ángel (43'). Per altra banda, Barragán tampoc no va permetre als palamosins avançar-se evitant el gol en un xut de Marc Medina després de combinar amb Coro (19') i en un un contra un de Coro després de marxar amb velocitat de la defensa (22'). Tot i que l'enfrontament estava molt igualat, el Palamós havia deixat molt bones sensacions en la primera meitat. En la represa, però, en els primers minuts va decaure la intensitat. En el 59', un xut de Boniquet que va sortir fregant el pal després de tocar amb Matamala va fer reaparèixer l'empenta dels de Joan Mármol.
L'empenta final
En la mitja hora final, el Palamós va fer un pas endavant per aconseguir la victòria, i va acabar trobant el premi en l'últim quart d'hora de partit. Abans, però, Marçal Lladó va deixar Coro sol davant Barragán amb una gran assistència, però el davanter va tornar a perdonar (68'). Coro ja havia errat dues vegades sol davant del porter, i en el 78' es va treure l'espina obrint la llauna. Després d'una nova gran acció individual de Marçal, Coro va rebre dins l'àrea i des del punt de penal no va fallar (78'). Aquesta vegada Barragán no va poder fer res per evitar el gol del Palamós, i tampoc va poder evitar la sentència de Marc Medina. En el 80', el davanter va afusellar al porter aprofitant una assistència de Makaay i va fer el 0-2, que deixava el Terrassa sense capacitat de reacció.

TERRASSA 0 PALAMÓS 2

TERRASSA: Barragán, Chele, Peña, Eric, Montero, Adri, De la Torre, Güell, Bueno, Boniquet i Òscar. PALAMÓS: Bayona, Ayala, Matamala, Pastor, Subi, Gerard, Agi, Lladó, Coro (Sebas, 90'), Medina (Adrià, 85'), Moha (Makaay, 63'). GOLS: 0-1 (77') Coro. 0-2 (80') Marc Medina. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Al local Òscar i als visitants Pastor i Matamala.

Sabíem que si els deixàvem sortir ens farien mal. Hem sortit a pressionar, a córrer com animals, i per sort ens ha acabat sortint bé
Aquesta victòria té un valor afegit per l'escenari i perquè hem pogut deixar la porteria a zero
Joan Mármol
entrenador del palamós

El Palamós agafa aire i se situa catorzè

La victòria del Palamós al camp del Terrassa va deixar aspectes molt positius. La continuïtat del bon rendiment de Marçal Lladó, el retorn de Makaay després de moltes setmanes lesionat, els zero gols encaixats i el retrobament de Medina amb el gol són motius per a l'optimisme de l'afició. En termes classificatoris, els tres punts sumats ahir a Terrassa també van resultar molt importants, ja que rivals de la zona baixa com el Morell o el Peralada van sumar. Els palamosins arrancaven el partit conscients que una derrota i una mala combinació de resultats els podia deixar en zona de descens. En canvi, amb els tres punts, el Palamós va acabar la jornada catorzè, tres punts per sobre el descens.