2a divisió FEF

Un 0-0 cantat

Sense ocasions. El Badalona i el Llosetí no generen perill clar i empaten sense gols

El Badalona i el Llosetí van protagonitzar ahir un dels partits més avorrits de l'any. Els dos equips amb menys pólvora de la categoria semblaven predestinats a empatar a zero, i és el que van fer. Els de casa, que tenen un dèficit de gols més que preocupant, van aconseguir aproximar-se força a la porteria de Mingo, però els va mancar la clarividència necessària per arribar a generar perill, més enllà d'alguna acció de pilota aturada que mai no va arribar a bon port. Al final, doncs, empat de justícia en un matí de badalls a Montigalà.

LLOSETÍ 0 BADALONA 0

BADALONA: Marc Vito; Carroza, Amantini, Perona (Javi Rodríguez, 73'), Rubén Canelada; Toni Lao, Maestre; Joan Grasa (Eugeni, 58'), Morgado (Ponzio, 71'), Sergio Olmeda; i Manu Balda. LLOSETÍ: Mingo; Campins, Mairata, Rigo, Javi Ramos; Cristian (Lirola, 46'), Bernat Alomar; Héctor (Pep Biel, 75'), Nico Baleani, Aitor; i Jaume Pol (Bibi, 83'). ÀRBITRE: Monter Solans. T.G.: Al local Perona i als visitants Héctor i Cristian. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors a Montigalà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)