3a divisió FEF

El Peralada continua a l'alça

Amb el cap alt. El Peralada empata al camp del tercer en un enfrontament molt obert en què va disposar de més ocasions i que li serveix per encadenar quatre partits sumant punts

El Peralada continua fent petites passes endavant per redreçar el rumb després del mal inici de temporada i ahir va aconseguir endur-se un punt del camp del tercer classificat. Novament, els d'Arnau Sala van demostrar més del que marca la classificació i van tenir entre les cordes el Gavà en molts moments. En els últims metres, però, als xampanyers els va faltar ser més contundents, i tot i disposar de moltes arribades a l'àrea local, la gran majoria van acabar sense ni tan sols rematar a porta. La primera meitat va començar molt igualada, però la primera gran ocasió va ser dels locals. Niko Kata, que va ser un corcó per a la defensa del Peralada, va provar sort en el 18', però el seu xut va sortir desviat. Després del primer ensurt el Peralada va començar a prendre el protagonisme als locals i va anar donant avisos a través de contraatacs fins que en el 37' va arribar el gol de Lluc Banús. El central, despenjat en atac després d'un córner, va rematar al fons de la porteria una centrada des de la banda dreta per fer el 0-1. En la represa el Gavà va sortir disposat a capgirar el resultat i no va tardar ni dos minuts a fer el gol de l'empat mitjançant Niko Kata, que aquesta vegada no va perdonar des de l'àrea petita (47'). L'empat va precedir els millors minuts dels locals en tot el partit. Niko Kata, en el 63', va xutar als núvols, i Cano va creuar en excés el seu xut poc després (68'). Tot i el domini local el Peralada feia la sensació en tot moment de poder colpejar de nou, ja que arribava a l'àrea rival amb certa felicitat quan es decidia a sortir a l'atac. De fet, les dues últimes grans ocasions del partit van ser per al conjunt xampanyer, però de nou la falta d'encert va impedir que els d'Arnau Sala sumessin els tres punts. Eric Alcaraz va desviar a córner un xut creuat de Litus després d'un bon contraatac (86'), i Sergio Garcia va desaprofitar l'última acció, creuant massa la rematada en el 93'.

GAVÀ 1 PERALADA 1

GAVÀ: Eric Alcaraz, Joel, Eric Pujol, Cazorla, Jaime, Plà, Iu, Álex Cano (Chirri, 78'), Raillo, Niko Kata (Felipe Vega 63'), Roger Escoruela (Dani Iglesias 76'). PERALADA: Ureña, Sergi García, Murga, Lluc, Mate, Moñino, Cornellà, Jaume Durán (Tidiane 60'), Óscar (Feixas 60'), Mas, Kike (Litus 76'). GOLS: 0-1 (37') Lluc. 1-1 (47') Niko Kata. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: als locals Eric Pujol, Cazorla i Jaime; i als visitants Mate i Lluc. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a la Bòbila

ELS VESTIDORS

És una broma de mal gust que hàgim de generar tantes i tantes arribades per aconseguir empatar fora de casa
És important sumar, però hem de començar a sumar de tres en tres i no tan a poc a poc
Arnau Sala
entrenador del peralada

Cinquè empat dels d'Arnau Sala a fora

Curiosament en aquest inici de temporada el Peralada ha aconseguit sumar més punts a domicili (8) que al municipal de Perlada (5). De fet, fora de casa els xampanyers només han perdut dos partits –a Rubí (3-2) i a Cerdanyola (3-0)–, mentre que han sumat un triomf –a Sant Andreu (0-4)– i cinc empats –als camps del Terrassa (0-0), l'Europa (1-1), el Morell (0-0), el Vilafranca (2-2) i el d'ahir a la Bòbila (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)