El Vilafranca reacciona a temps i iguala un 1-3

En el tram final. El conjunt quadribarrat, que es va avançar d'hora, va neutralitzar els tres gols posteriors del Rubí amb dues dianes en un minut

El Vilafranca i el Rubí van signar les taules en un partit d'allò més entretingut que semblava decantar-se por als visitants fins que, en el 77', els gols de Marcos Gudies i Bueno van servir per neutralitzar un 1-3 en contra. El matx començaria molt bé per als quadribarrats, que van avançar-se gràcies a una bona volea de Santi Triguero (7'). L'atacant, que va fer el seu gol número 50 amb la samarreta del Vilafranca, va aprofitar un refús de Bracons després d'una canonada de Sergi Moreno. El Rubí va reaccionar molt ràpid i va empatar en el 16', amb una rematada de Romo des del punt de penal. Aquí no s'aturaria l'encert dels vallesans, que en el 40' van avançar-se amb un gran xut des del vèrtex de l'àrea de d'Aleix que va entrar per l'escaire contrari. Abans, els penedesencs havien reclamat un penal sobre Santi Triguero. En el segon temps, el Vilafranca va buscar l'empat i el va aconseguir, però Triguero va veure com li anul·laven el gol per un fora de joc dubtós (64'). Dos minuts després, Joel va aprofitar una badada defensiva per fer un 1-3 que semblava definitiu. Res més lluny de la realitat. En un minut boig (77'), Marcos Gudies i Bueno van empatar el partit i a partir de llavors el quadre local va anar a buscar la quarta diana, tot i que li va mancar definició.

RUBÍ 3 VILAFRANCA 3

VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran (Marcos Gudies, 34'), Aitor Casas, Fontanils, Castillo (Bernat, 69'), Medina (Merchán, 61'), Gespí, Illescas, Sergi Moreno, Bueno i Santi Triguero. RUBÍ: Bracons (Juanmi, 13'), Andreu, Joel, Marc Garcia, Carrasco, Mendoza, Romo, Pau López, Sergi Estrada (Richi, 88'), Aleix i Adri Grau (Max Morell, 82'). GOLS: 1-0 (7') Santi Triguero. 1-1 (16') Romo. 1-2 (40') Aleix. 1-3 (66') Joel. 2-3 (77') Marcos Gudies. 3-3 (78') Bueno. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Aitor Casas, Castillo, Medina, Gestí, Illescas i Bernat; i als visitants Andreu, Marc Garcia, Romo i Aleix. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.